Haberler

    Coachella Müzik Festivalinin 2. Haftası Youtube'dan Canlı Yayımlanacak

    YouTube, 2019 Coachella'nın ilk haftasında rekor bir izlenme sayısına ulaştı. Şirket, bu hafta sonu yayımlanacak olan müzik festivalinin 2. haftasında da rekor bir izlenme bekliyor.

    12-14 Nisan arasında Youtube'dan canlı yayımlanan Coachella, 2011 yılında Kaliforniya'nın Indio kentindeki Empire Polo Grounds'ta müzik festivali yayımlanmaya başladığından bu yana 82,9 milyon canlı görüntülenme ile en çok izlenen yayın oldu. Canlı yayın, bu yıl 2018'e göre %90 fazla izlendi. Geçen hafta sonu yayımlanan programa yaklaşık 70 sanatçı katıldı.

    19 Nisan cuma günü Amerika saatine göre 17.00'da başlayıp 21 Nisan Pazar günü sona erecek Coachella 2. hafta için Youtube kameraları yine açık olacak. KCWR radyosunun müzik direktörü Jason Bentley'in sunacağı "Coachella Curated" programında seçkin şarkıcılar ve şarkıları olacak. Her iki hafta sonundan özel konuklar, sanatçı röportajları ve yorumları, belgesel kısa filmleri, hareketli bölümlerden seçme şarkılar ve performanslar yer alacak.

    "Coachella Curated" canlı yayınında Bad Bunny, Jaden Smith, Tame Impala, Billie Eilish, Sofi Tukker, Bob Moses, Mac DeMarco, Rüfüs Du Sol, ve DJs Dillon Franci, Nina Kraviz gibi popüler sanatçılar yer alacak.

    J Balvin, King Princess, JPEGMAFIA gibi sanatçıların popüler Instagram kişiliği Miquela ile röportajlarının yanı sıra geçen hafta sonundan seçilecek içerik de yayımlanacak. Ayrıca festivalin kurucusu Paul Tollett, altı farklı kıtada çekilen filmde Billie Eilish, Cola Boyy, Idris Elba, Rüfüs Du Sol, Calypso Rose, Bob Moses, Mr Eazi, Nina Kraviz gibi sanatçıların evlerinden hikayeler sunacak.

    Dileyenler canlı yayını Coachella'nın YouTube kanalından izleyebilecek.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Kaliforniya Haberler

    Bakmadan Geçme

    IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title