Haberler

Coachella Festivali'ne Giden Kylie Jenner'a Büyük Tepki: Parti istiyorsan Hamile Kalmayacaksın

Güncelleme:

iki buçuk aylık bebeğini evde bırakarak Coachella Festivali'ne giden Kylie Jenner, takipçilerinin tepkilerine mazur kaldı. Jenner, takipçileri tarafından sorumsuz anne ilan edilerek eleştirildi.

20 yaşındaki Kylie Jenner, iki buçuk aylık kızı Stormi'yi evde bırakarak festivale katılınca takipçileri tarafında ebeveynlik görevlerini yerine getirmemekle suçlandı.

AĞIR ELEŞTİRİLERE MARUZ KALDI

Kardashian/Jenner ailesi kızlarından Kylie Jenner, iki buçuk aylık bebeğini bırakıp Coachella Müzik Festivali'ne katıldığı için sosyal medyada ağır eleştirilere maruz kaldı.

"BEN KLAS ANNEYİM"

Çocuğunun babası Travis Scott'la festivale giden Jenner, pembe bir perukla çektirdiği fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak, "Ben sıradan bir anne değilim, klas bir anneyim" notunu düşmüştü. Instagram'da 107 milyon takipçisi olan Jenner'a bu paylaşımı üzerine pek çok eleştiri yapıldı.

Coachella Festivali'ne Giden Kylie Jenner'a Büyük Tepki: Parti istiyorsan Hamile Kalmayacaksın

"PARTİ İSTİYORSAN HAMİLE KALMAYACAKSIN"

Yorumlardan biri, "Klas bir anne yeni doğmuş bebeğini evde bırakıp Coachella'ya gitmez" şeklindeydi. Bir başka takipçisi ise, "Parti istiyorsan hamile kalmayacaksın" ifadesini kullandı.

Jenner'ın üç gün geçirdiği Coachella Festivali'nden paylaşımları, erkek arkadaşı Travis Scott ile Miami tatili paylaşımlarından kısa süre sonraya denk geldiği için de tepkiler büyük oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

katran:

Size ne kardeşim...cocuk var diye kadınlar evden dışarı cikmasin..eglenmesin..gezmesin..sonra da depresyona girsin

18
17
yanıtYanıtla
qwqw:

kadınmısın erkek misin bilmem ama çocuk doğursaydın böyle yazmazdın onun için yorum yapmak için boş konuşma illa ki dışarı çıkıcak ama bir gidip de 3 gün eve dönmemezlik yapamaz batsın öyllerinin klas anneliği

yanıt20
yanıt5
tıntın:

yaş kaç katran. sen ne anlarsın evlattan. çocuğuna değer vermezsen çıkarsın tabi her fırsatta, bırak dadıya çık

yanıt3
yanıt6
yahudihavram:

sizene hav hav hav yobaz sürüsü

7
5
yanıtYanıtla
adsız:

öyle deme efendim din tüccarları aktroller havlamaya başlar belediyeyi yormamak lasım hahaha

yanıt4
yanıt2
tıntın:

yobazların ne düşündüğünden sanane

yanıt0
yanıt1
ada:

Bunun gibi annelerin yapıcağı budur işte ne bekliyosun bunlar için annelik duygusundan önce kendi zevkleri kendi yaşam kaliteleri önce gelir

9
2
yanıtYanıtla
düriye:

Sanki her hamile kalan kadin 24 saat evde oturup cocuguna bakiyor

7
2
yanıtYanıtla
THRGNÇ:

Zavallı bebiş

7
0
yanıtYanıtla
Bebeğini yapar:

Ortama akar, anneliği sallar, çok kötü yapar

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title