Haberler

Çırağını işe dönmesi için ikna etmek isterken camdan düşen berberin çenesi kırıldı

Güncelleme:

Kağıthane'de berber çırağı ustasıyla tartışıp eve gitti. Usta, çırağın işe dönmesi için evine gidince çırak kendini evin odasına kilitledi. Çırağın odada kendine zarar verebileceğini düşünen berber odanın camından çırağın olduğu odaya geçmek isterken camdan düştü. Çenesi kırılan berber ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İŞİ BIRAKAN ÇIRAĞINI İKNA ETMEYE GİTTİ

Olay dün saat 15.30 sıralarında yaşandı. Nurtepe'de berber dükkanı sahibi 28 yaşındaki Kadir Kese öğle saatlerinde yanında çalışan 13 yaşındaki çırağı ile tartıştı. Tartışma sonra yemek için eve giden çırak işe dönmedi. Bunun üzerine çırağın evine giden Kese, kendini evin bir odasına kilitleyen çırağını işe dönmesi için ikna etmeye çalıştı.

CAMDAN GİRMEK İSTERKEN BETONA DÜŞTÜ

Çırağın karşılık vermemesi üzerine, usta çırağının kendine zarar verebileceğini düşünerek odanın camından çırağın bulunduğu odaya geçmek istedi. Camdan diğer odaya geçmek isterken balkondaki çamaşır ipine tutunan Kadir Kese ipin bağlı olduğu demirin yerinden çıkması sonucu 1'inci kattan beton zemine düştü. Olayı haber alıp koşarak gelen Kese'nin babası ambulans gelene kadar yerde yaralı halde yatan oğlunu sakinleştirmeye çalıştı.

ÇENESİ KIRILDI

Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahalede bulundu. Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılan Kadir Kese'nin çenesinin kırıldığı belirlendi. Kese hastanede tedavi altına alınırken polis ekipleri soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kağıthane Nurtepe 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500

Yorumlar (18)

Eerol Mehmet YILDIZ:

Bu ne saçma bir hikaye

6
5
yanıtYanıtla
Malum kemal:

8 yıllık kesintisiz eğitim çıktığından beri sanayide, berberler de, terzilerde yani bütün işyerlerinde çırak bulma sıkıntısı başladı. 20 seneden beri doğru dürüst tornacı, kaynakçı, mobilyacı, yetişmiyor... Eğitim tekrar zorunlu 5 yıla dönsün, çırak bulma sıkıntısı ortadan kalksın. Ustalar perişan oldu...

6
2
yanıtYanıtla
NEYIMIZ DOGRU:

avrupada ciraklik yok meslek okullari var her önüne gelen üniversiteye gidemez ilkokuldan itibaren cocuk yetenegine göre ayrilmaya baslanir ona göre yönlendirilir meslek liselerinde okuyanlar ayni zamanda mesleginle alakali yerlerde calisarak ustalasirlar bu is yerlerine devlet talebeleri calistirdiklari icin maddi yardim yapiyor böylelikle gencler hem okuyor hem para kazaniyorlar ustalik diplomasi olmayanlar is yeri acamaz o yüzden gencler meslegi okuyarak ve tatbik ederek ögrenir.

yanıt4
yanıt1
Malum kemal:

Neyimiz doğru kardeşim, her şeyimizde avrupalı gibi olmak zorundamıyız baba. Avrupalı damdan atlasa bizde mi atlayacağız. Ahilik diye bir kavram var bizde. Dünyanın en iyi sanatkarlarının yetiştirildiği usta-çırak ve okul eğitimini kapsayan bir sistem. Ama sırf avrupalı olacağız diye bütün değerlerimizi kaybettik. Ben sanayide yanımda çırak bulamıyorum. Sırf imam hatiplerin önünü kapatacaklar diye zamanında 8 yıllık kesintisiz eğitimi getirdiler. 16 yaşına kadar okuyor çocuklar. Ben o yaşta gelen çırağı ne yapayım. 15 yaşında kalfalığa adım atıyorduk be kardeş. Nerden nereye getirdiler işi. Yazıklar olsun...

yanıt1
yanıt2
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bu ne çırak sevgisi böyle hayırdır tırmandıracak kadar falan

5
3
yanıtYanıtla
Analizci:

Kese kağıdı yere mi düşmüş... iyi de kese kağıdı kırılmaz ki

3
4
yanıtYanıtla
Zaman:

İstismar mı etti çoçuk niye kendine zarar veriyor

5
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

toplumda huzur kalmadı.

1
5
yanıtYanıtla
Polis:

Çok doğru.

yanıt0
yanıt3
Adanalıyık:

10 kişi bir adamı araca bindiriyor yuh ya sanki tabut taşıyorlar.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title