Haberler

CHP Selendi İlçe Teşkilatı, Milletvekili Nurlu'nun da Katıldığı Törende Bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selendi İlçe Teşkilatı, CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu’nun da katıldığı programda bayramlaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selendi İlçe Teşkilatı, CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu'nun da katıldığı programda bayramlaştı.

Atatürk Caddesi üzerindeki parti binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine; Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, CHP Selendi İlçe Başkanı Adem Korkmaz, CHP Kadın Kolları Başkanı Birgül Dilik, gençlik kolları, yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Adem Korkmaz, "Son günlerde artan terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerimizi rahmetle anıyoruz, bu tür haberlerin gelmemesini istiyoruz" dedi. 1 Kasım'daki seçimlerin cumhuriyet tarihi için çok önemli olduğunu söyleyen Korkmaz, "Çok çalışıp partimizi Manisa ve Selendi'de oy oranını yükseltmek, amacımız Meclis'e 4 milletvekili göndermek" diye konuştu.

Program yoğunluğu nedeniyle partililerden geç kaldığı için özür dileyerek sözlerine başlayan Milletvekili Mazlum Nurlu, son zamanlardaki terör olaylarına değinerek, huzurun sağlanması için meclis çalışmaları yaptıklarını söyledi. Ardından CHP Kadın Kolları tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde kurulan sosyal market açılışı yapıldı. Milletvekili Mazlum Nurlu, İlçe Başkanı Adem Korkmaz ve Kadın Kolları Başkanı Birgül Dilik tarafından kurdelesi kesilip açılışı yapılan sosyal marketin amaçları partililere anlatıldı. Birgül Dilik konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçemizde yardıma muhtaç ailelere yardım amacıyla açtığımız sosyal markette özellikle giyim malzemelerimiz bulunmakta. Bu malzemeleri tespit edilen ailelere teslim edeceğiz. Sosyal marketimiz her zaman yardımlar yapacak" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mazlum Nurlu Selendi Yerel Haberler

title