Haberler

CHP Milletvekili Adayları Gölyaka'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce Milletvekili Adayları Gölyaka'da Düzenlenen Mitingde Halka Seslendiler.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce Milletvekili adayları Gölyaka'da düzenlenen mitingde halka seslendiler.

Gölyaka ilçesi Şehir Parkı önünde düzenlenen mitinge CHP Düzce İl Başkanı Ahmet Ölmez, CHP Milletvekili adayları Selahattin Olcar, Zekeriya Tozan, Cemal Çapar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

CHP Düzce 1. sıra Milletvekili Adayı Selahattin Olcar, Türkiye'nin genç nüfusu olduğunu ve bu genç nüfusun işsiz olduğunu belirterek, "Ülkemizin kendi kaynakları, kendi imkanları ve genç bir nüfusu var. Gençlerimiz kahvehanelerde işsiz oturuyorlar. Genç nüfusumuza iş bulduğumuz zaman ülkenin büyük bir sorunu çözülmüş olacak" dedi.

CHP Düzce 2. sıra Milletvekili Adayı Zekeriya Tozan da, halka hitaben yaptığı konuşmada, iktidara geldiklerinde fındık fiyatının 6 YTL 50 kuruş olacağını söyleyerek, "Partimiz iktidara geldiği zaman fındığın tamamını FİSKOBİRLİK alacak ve fındık borsasını Türkiye'ye getireceğiz. Bu zaman da fındık fiyatı 10 YTL olacak. Tarıma tam destek vereceğiz" şeklinde konuştu.

(AY-AK)

14.07.2007 13:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title