Haberler

CHP Milletvekili Adayı Tarhan Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıya CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve Milletvekili Adayları Tahsin Tarhan, Haydar Akar ve Kemal Nişancı ile birlikte Kocaeli İl Başkanı Cihat Altunyuva ve ilçe başkanları da katıldı.

Toplantıda basın mensuplarının Miraç Kandilini kutlayarak söze başlayan Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan, "Gebze'de hayat çökmüş, insanlar çökmüş. İnsanlar mutsuz, umutsuz, yoksul ve işsiz. Elektrik borçlarının faturasını bile dürüstler ödüyor. Hırsızlık, yolsuzluk sıradanlaşmış. Bu bizim suçumuz. Sizin suçunuz. Bu kenti yönetenlerin suçudur. Herkes elini taşın altına koysun" diye konuştu.

Gazetecilerin mal beyanında bulunacak mısınız sorusunu da yanıtlayan Tarhan, "Bizim servet beyanında bulunmamız bir şey değiştirmez. Bakın Cumhurbaşkanı şu an dünyanın en zenginlerinden. Bakın Cumhuriyet Halk Partisi'nin milletvekillerine, biz gücümüzü halktan alıyoruz" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Hilal Kaplan Tahsin Tarhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title