Haberler

CHP'li Levent Gök: AKP ve 'Saray', Ülkemizi Kaosa Sürüklemişlerdir

Chp Grup Başkanvekili Levent Gök, ülkenin bir kaos ortamına sürüklendiğini iddia ederek, "Türkiye'nin bugün içinde bulunduğu ortamın tek sorumlusu AKP ve 'saray'dır.

Chp Grup Başkanvekili Levent Gök, ülkenin bir kaos ortamına sürüklendiğini iddia ederek, " Türkiye'nin bugün içinde bulunduğu ortamın tek sorumlusu AKP ve 'saray'dır. AKP ve 'saray', ülkemizi sürekli kaosa sürüklemişlerdir" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, CHP Kütahya milletvekili adayları Ali Fazıl Kasap, Fisun Yıldız, Hüseyin Dalkılıç, Hüsnü İnanç, eski Milletvekili Nizamettin Çoban ile CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, eski İl Başkanı Şeref Han, CHP Gediz İlçe Başkanı Ferhan Uysal ve partililerle birlikte Gediz merkez, Eskigediz, Yenikent beldelerindeki seçim bürosu açılışlarına katıldı. CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Eskigediz seçim bürosu açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin bugün içinde bulunduğu ortamın tek sorumlusu AKP ve 'saray'dır. AKP ve 'saray', ülkemizi sürekli kaosa sürüklemişlerdir. Ülkemizin dört bir yanına şehit cenazeleri gelmektedir. Artık yüksek düzeydeki subaylarımız bile şehit ediliyor. Ankara'daki patlamanın tek sorumlusu AKP iktidarıdır. 102 kişinin can verdiği patlamada emniyet ve istihbarat güçleri gerekli çalışmaları ve önlemleri almamıştır. Patlama olan yerle Emniyet Genel Müdürlüğü'nün arası 300 metredir" dedi.

Ülkeyi bu kaostan kurtaracak tek partinin CHP olduğunu savunan Grup Başkanvekili Levent Gök, "İnsanların rahat ve mutluluğu CHP iktidarınca sağlanacaktır. Akan kanı mutlaka durduracağız. Cumhuriyet Halk Partisi tüm kadroları ile hazırdır. İktidara geldiğimizde ülkenin gelir düzeyini düzelteceğiz. Mazotu 180 kuruşa vereceğiz, ev hanımlarına 720 TL maaş verilecek, asgari ücret de 1500 TL olacak" diye konuştu. - Tahya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Levent Gök Eskigediz Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
title