Haberler

CHP'li Gamze İlgezdi: İster Gecekonduda Yaşarım İster Residence

Güncelleme:

Diş hekimi CHP İstanbul Milletvekili Gamze İlgezdi, Bağdat Caddesi'ndeki rezidansta bulunan 3 dairesiyle ilgili iddialara yanıt verdi.

Meclis'teki yemin töreninde sol yumruğunu havaya kaldıran CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin; Kadıköy Bağdat Caddesi'nde Four Winds Residence'dan 20 Haziran 2014 tarihinde 3 ayrı daire aldığını ortaya çıkmıştı.

İlgezdi, dairelerini "657'ye tabi memurum. İster gecekonduda yaşarım ister residence." diyerek savundu.

"REZİDANSTA OTURMAK STANDART"

Gamze İlgezdi dün iddialara twitter hesabı ile cevap verdi. Rezidansta oturmanın İstanbul'da artık standart hale geldiğini belirten İlgezdi, "Ben 657 e tabi bir devlet memuruyum. İstersem gecekonduda yaşarım istersem residence. Buna hiç kimsenin dil uzatmaya hakkı yoktur" diye yazdı.

"KİMSENİN BİLMESİNE GEREK YOK"

Daireleri ne zaman ve ne kadara aldığını açıklamayan CHP'li vekil,"Şu an benden başka kimsenin bilmesine gerek yok. Ve ifade etmek isterim ki konut sahibi olmak, mülk sahibi olmak yasalara aykırılık teşkil etmeyecektir." dedi.

"ONLARIN PARALI ASKERİ KADAR MUSTAFA KEMAL'İN DE..."

İstanbul'un en değerli ilçesinde 3 rezidansı olduğunu ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada kendisinin aleyhinde yazılanlara da tepki gösteren Gamzi İlgezdi, "Türk Solunun böyle yürekli çocukları var olmaya devam ettikçe sosyal medyada bana iftira atanlar avuçlarını yalayacaklar. Bu linç girişiminde gördük ki, onların paralı askeri kadar, Mustafa Kemal'in de yürekli evlatları varmış." ifadelerini kullandı.

PARASINI BELEDİYE BAŞKANI EŞİ VERMİŞ

CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi olan Gamze Akkuş İlgezdi'nin, 5 milyon dolarlık (13 milyon 331 bin TL) 3 daireyi satın alması aldığı yönündeki haberler üzerine yazılı açıklama yapmıştı. İlgezdi, parasını kendisinin ödediğini fiyatının da 5 milyon dolar değil 3 milyon 168 bin Türk lirası olduğunu savunmuştu.

Yine İlgezdi ailesinin Ataşehir'deki Buz Rezidans'ta 12 dairesi olduğu iddiası dün Güneş gazetesinin manşetine taşınmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gamze Akkuş İlgezdi İstanbul Kadıköy Bağdat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (208)

Haber:

O zaman kimsenin yaptırdığı saraya da laf edemezsin sen 657 ye tabi memur olarak güya 3 rezidans alabiliyorsan bırak da devletimizin bir sarayı olsun iki yüzlülerden sizi

21
3
yanıtYanıtla
KültiginMobil-IOS:

Bende 657 ye tabiyim ama bırak 3 tane rezidansı bir tek dairem bile yok. Nasıl alınıyorsa söyle de biz de alalım... Sen milleti salak mı sanıyorsun idiot..

19
2
yanıtYanıtla
sari sulo:

ya erdogan bu dairede otursaydi kiyamet kopardi cakalllar sizi)))

17
3
yanıtYanıtla
taksimciler nerdesiniz:

hani tayip çalıyordu hani bir ağaç için ortalığı ayağa kaldır dınız şim di ne oldu bu bir memur muş ve rezidans almış neyle aldı memurlar bukadar maaş alıyor muydu benim haberim yok hadi bir ses verin

17
2
yanıtYanıtla
...Mobil-IOS:

Saray yapımına izin veren yok kadın rezidanslar da oturuyo kimin ne halt ettiği ortada. 657 ye tabi birsürü memur var ben hiçbirinin rezidanslarda oturduğunu görmedim

18
0
yanıtYanıtla
ak genç:

hahaha bide elini kaldırıyor haha rezidanslı devrimci

17
0
yanıtYanıtla
Hdp:

Utanc verici. CHP kirmizi elma gibi isirirsin icinden Kurt cikar. Elmayi delerler belini incitmezler yani. MHP daha delikanli onlardan

17
0
yanıtYanıtla
ÜlkücüMobil-IOS:

Zehir zıkkım olacak inşallah

13
4
yanıtYanıtla
:

TİPİK YURDUM SOLCUSU, YANİ PABUCUMUN SOLCUSU! BİZİM KEMALİST SOLCULARIN SOLCULUKTAN ANLADIĞI; KEMALİST ELİTLER LÜKS İÇİNDE MEMLEKET YÖNETİR, HALK MARABADIR, SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNÜR AMA ONLAR ''MEMLEKET YÖNETİYORUZ'' AYAKLARINA MARABAYI SÖMÜRÜR!

16
0
yanıtYanıtla
önce kendinize bakın:

en azından kendi parasıyla almış, bazıları gibi milletin parasıyla değil. . .

7
9
yanıtYanıtla
Tüm 208 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title