Haberler

    CHP'li Eren Erdem'den AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı'ya Cevap

    Meclis kulislerinde Yeliz takma adıyla bilinen AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı, Almanya'yı eleştirirken Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

    Meclis kulislerinde Yeliz takma adıyla bilinen AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı, Almanya'yı eleştirirken Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Çamlı "Biz daha bir araba yapamadık Kılıçdaroğlu. Daha bir araba yapamadık. Utanmıyor muyuz?" diye isyan etmişti AKP'li vekile yanıt ise CHP İstanbul milletvekili Eren Erdem'den geldi. CHP'li vekil 2 dakikalık videosunda AKP'li vekilin açıklamalarını ti'ye aldı. Eren Erdem "Evet özeleştiri vermek için bu videoyu çektim. Evet 15 yıldır biz iktidardayız. Ama bunu hep sizden sakladık. Hükümetle büyük bir uzlaşmayla 'CHP'nin aslında iktidarda olduğunu' gerçeğini sizden sakladık. Koltuk ısıtmalı, koltuk soğutmalı araba yapamadığımız için gerçekten utanç duyuyoruz. Vicdanen de bu utancı yüreğimizde hissediyoruz. Bu gerçeği ifşa ettiği için de kendisini kınıyorum. Ayrıca koltuğu bütün yönleriyle ısıtan, soğutan özel bir çalışma içinde olduğumuzu bilmenizi isteriz" dedi. "Bu ucubeliklere çılgınlıklara nasıl katlandığınızı merak ediyorum" diyen Erdem sözlerini ise "Şunun bilinmesi istiyorum. CHP iktidarında 'koltuk soğutmalı, ısıtmalıdan' ziyade dijital teknolojinin nanoteknolojinin konuşulduğu bir Türkiye inşa edilecek" diye tamamladı.

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    Ahmet Hamdi Çamlı Eren Erdem Almanya Yaşam Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title