Haberler

CHP ile yol ayrımına giren Özlem Ağırman da parti kuruyor

Güncelleme:

CHP'den istifa ettikten sonra Gelişim ve Demokrasi Platformu adı altında örgütlenen ve bu ad ile partileşme sürecine giren Özlem Ağırman, 7 Ekim günü bir basın açıklaması ile partileşme hareketini başlatacak.

TÜRKİYE'DEKİ 93. PARTİ OLACAK

Türkiye'de şu anda Yargıtay'da kayıtlı 92 tane siyasi parti var.O güne kadar başka bir parti daha kurulmazsa, Gelişim ve Demokrasi Partisi ise 93. parti olarak siyaset sahnesinde yer alacak.

MUHARREM İNCE DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Ağırman'ın sosyal medya hesabına bakıldığında, bir süredir Muharrem İnce'nin "Memleket Hareketi' kapsamında yaptığı ziyaretlerden ve konuşmalardan paylaşımlar yaptığı görülüyor.

CHP ile yol ayrımına giren Özlem Ağırman da parti kuruyor

ÖZLEM AĞIRMAN KİMDİR?

1989 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden mezun oldu. 1990-1999 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB Planlama ve İmar Müdürlüğü, Şehir ve Bölge Planlama birimide görev yapan Özlem Ağırman, 1999 yılında İBB'den ayrılarak eşi Mimar M. Tekin Ağırman ile birlikte kendi firmasını kurdu. CHP ile yolları 1999 yılında kesişen Özlem Ağırman memuriyetten ayrıldıktan sonra CHP üyesi oldu.

Özlem Ağırman, 2001- 2003 tarihleri arasında CHP Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüttü. 2003-2005 tarihleri arasında ise CHP Tuzla İlçe Yönetim Kurulu İlçe Sekreterliği görevini yapan Özlem Ağırman, 1 Kasım'da 26. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde CHP'den milletvekili aday adayı oldu. 24 Haziran seçimlerinde CHP'de parti içindeki muhalif kanatta yer alması üzerine disiplin kuruluna sevk edildi. Bu karar sonrası Özlem Ağırman CHP de istifa etti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Yargıtay Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title