Haberler

CHP Erzurum İl Başkanı Kızıloğlu İstifa Etti

Güncelleme:

CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, 2015 genel seçimleri öncesi milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, 2015 genel seçimleri öncesi milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Kızıloğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, kentte CHP adına istikrarlı işler yaptığını, kendisinden önce 3 yılda 9 il başkanı değişmesine rağmen 2 yıldır Erzurum için çalıştıklarını söyledi.

Erzurum için daha güzel işler yapmak adına milletvekili aday adayı olmak için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeler yaptığını ifade eden Kızıloğlu, "Genel merkez önce il başkanı olarak devam etmemi istedi ancak görüşmelerimizde aday adaylığında karar kıldık. CHP il yönetimi olarak Erzurum'da güzel işler yaptık. Cumhuriyet yürüyüşlerimiz, Çat Belediyesini almamız bunların örnekleri" dedi.

Hangi bölgeden milletvekili adayı olacağının netleşmediğini dile getiren Kızıloğlu, parti yönetiminin uygun gördüğü göreve hazır olduğunu sözlerine ekledi. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

TACETTİN KIZILOĞLU Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title