Haberler

CHP 12 Bin Aday Adayını Yerel Seçimlere Hazırladı

Güncelleme:

CHP, yaklaşık 7 aydır yürütülen Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimlerinde, 12 bin aday adayı yerel seçimlere hazırladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı başkanlığında, yaklaşık 7 aydır yürütülen Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri'nde (YYAAE) 12 bin aday adayı yerel seçimlere hazırlandı.

Sarı, yazılı açıklamasında, eğitimlere başvuruların, 11 Aralık'ta sona erdiğini belirtti.

Bu tarihe kadar kayıtlarını tamamlayan 800 aday adayının,14-15 Aralık'ta eğitimlere katılmak üzere Ankara'da olacağını bildiren Sarı, bu programla eğitimlerin sona ereceğini bildirdi.

Sarı, iki gün sürecek son eğitim programında katılımcılara, etkili iletişim becerileri, halkla ilişkiler ve propaganda derslerinin yanında, sosyal demokrasi ve yerel yönetimler gibi teorik bilgilerin de verileceğini ifade etti.

Sarı, 7 Haziran 2013 tarihinden bugüne kadar sürdürülen eğitimlerle, yaklaşık 12 bin aday adayının yerel seçimlere hazırlandığını vurgulayarak, "Bu 7 aylık zaman diliminde, Türkiye'nin farklı bölgelerinde, toplamda 58 YYAAE programının yürütülmesinde emeği geçen örgütlerimize, üyelerimize ve eğitmenlerimize verdikleri destek ve katkı için teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu. - Ankara

Kaynak: AA / Politika

Perihan Sarı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title