Haberler

Cezaevi Nakil Aracı Devrildi: 1 Astsubay Şehit Oldu

Güncelleme:

Mahkum dağıtımı yapan cezaevi nakil aracı Yozgat Akdağmadeni'nde tipi nedeniyle refüje devrildi. Kazada 1 astsubay şehit oldu. 2 gardiyan, 2 mahkum ve 6 asker yaralandı.

Çeşitli illere mahkum dağıtmak için yola çıkan Cezaevi nakil aracı Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle devrildi. Kazada araçta bulunan 1 astsubay şehit oldu. 2 mahkum, 2 gardiyan ve 6 asker ise yaralandı.


TİPİ NEDENİYLE REFÜJE DEVRİLDİ

Çeşitli illere mahkum nakletmek için Balıkesir'den yola çıkan cezaevi aracı, Akdağmadeni ilçesine bağlı Oluközü beldesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kontrolden çıkarak refüje devrildi.


BİR ASTSUBAY ŞEHİT OLDU

Kazada 1 astsubay olay yerinde şehit oldu, 6 asker, 2 mahkum ve 2 gardiyan yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Yozgat, Akdağmadeni ve Sorgun ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı.


Kaynak: AA / 3. Sayfa

Akdağmadeni Yozgat 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
title