Haberler

Ceylan Yazdığı Kitabı Başkan Gülşen'e Takdim Etti

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Ceylan, Taşlar Döndükçe isimli kitabını Belediye Başkanı Mithat Gülşen’e imzalayarak takdim etti.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Ceylan, Taşlar Döndükçe isimli kitabını Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e imzalayarak takdim etti.

İlçe'de Milli Eğitim Müdürlüğünde yıllardır Şube Müdürü olarak görev yapan Seyfettin Ceylan, beraberinde gazeteci yazar Hasan Ataman ile birlikte Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i makamında ziyaret etti. İlçe köyleri ve su değirmenlerini incelerken, köylerin kültürleri ve isimleri hakkında geniş bir çalışması bulunan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Ceylan," Taşlar döndükçe" adlı kitabını imzalayarak Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e takdim etti. Bölge ile ilgili yaptığı çalışmalar ve kitabın içeriği hakkında Başkan Gülşen'e bilgi veren İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ceylan, "Tarih dipsiz kuyu gibidir. Bizler bilgi ve belgeler ışığında bu çalışmamızı yaptık. Bazı yerleri yerinde birkaç kez ziyaret ettim. Daha sonra Çaycuma hakkında yazılan kitaplardan kaynak olarak faydalandım. Neticede Çaycuma'mıza böyle bir eser kazandırmaya çalıştım. Umarım faydalı olur" dedi. Çaycuma yazın hayatına kazandırmış olduğu kitaptan dolayı Şube Müdürü Ceylan'ı kutlayan Başkan Gülşen, "Tarihi konular beni de çok cezp etmektedir. Çıkarmış olduğunuz bu eser ilçemizi tanıtmada kaynak bir eser olur. Ben kültürel faaliyet olarak bu konulara özellikle destek vermekteyim" dedi. Bu görüşmede Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Veysel Özkan' da hazır bulundu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mithat Gülşen Hasan Ataman Zonguldak Çaycuma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title