Haberler

Çevik Kuvvet Midibüsüne Roketatarlı Saldırdı: 10'u Polis 24 Yaralı

Güncelleme:

Mardin Kızıltepe'de seyir halinde olan çevik kuvvet polis servis aracına PKK'lılar roketatarlı saldırı düzenledi. 10'u polis 24 kişi yaralandı.

Mardin'in Kızıltepe İlçesi İpek Yolu'nda seyir halinde olan çevik kuvvet polis servis aracına PKK'lılar roketatarlı saldırı düzenledi. Midibüsü sıyırıp geçen roketatar yol kenarındaki tenekelerde kaçak mazot satılan bidonlara isabet edince patlama meydana gelip yangın çıktı. Saldırıda aralarında polis ve sivil vatandaşların da bulunduğu 10'u polis 24 kişi yaralandı.

MAZOT BİDOMLARI HAVAYA UÇTU

Mardin'in Kızıltepe İlçesi İpek Yolu üzerinde seyir halinde olan ve çevik kuvvet polislerini taşıyan servis midibüsüne, saat 21.30 sıralarında PKK'lılar roketatarlı saldırı düzenledi. PKK'lıların attığı roketatar aracı sıyırıp geçerken, yol kenarında kaçak satılan mazotların bulunduğu bidonlara isabet etti. İçleri mazot dolu olan bidonların büyük bir gürültüyle patlamasıyla birlikte yangın çıktı. Mazot bulunan bidonlar alev topu halinde çevreye yayıldı.

YOLDAN GEÇEN SİVİL VATANDAŞLAR YARALANDI

Saldırıda aralarında midibüsteki polislerin yanı sıra bölgede olan vatandaşların da olduğu toplam 24 kişi yaralandı. Yaralılar bölgeye giden ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesi ile özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alında. Bölgede çıkan yangınlar da itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

GENİŞ KAPSAMLI OPERASYON BAŞLATILDI

Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçleri kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için ilçede geniş kapsamlı operasyon başlattı.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İpek Yolu Mardin Güncel Haberler

500

Yorumlar (318)

pkk:

her biji pkke kürdistanda tek bir türk birakilmasin hepsine ölüm

45
218
yanıtYanıtla
mustafa:

Pkk neden hiç MHP veya CHP teşkilatınına saldırmaz . Tusiad,borsa neden terörist pkk diyemez . Hepsi siyonizim yuvası. Uyan millet. İnadına AKP

178
71
yanıtYanıtla
xyz:

Acilimci ve cozumcu olan sen degilmiydin kardes analar aglamasin diye bağıran!

yanıt22
yanıt3
alli:

güneydoğuda mhp chp vede sanayimi varda saldırcek orda apoya sahiplenen 2 parti kaldı anadınmı bu apo benim oyunu oynenyo

yanıt0
yanıt0
BEYİNSİZ SAVAR:

HDP ELİ KANLI IRKÇI BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR. YA DA ONUN UZANTISI VEYA MAŞASI HER NE İSE AYNI BQKLAR İŞTE.

136
64
yanıtYanıtla
mustafa:

Uyan millet. İnadına RECEP TAYYİP ERDOĞAN inadına AKP

88
92
yanıtYanıtla
yeliz:

Akp kazansa hdp kaybetse sehitler dahada cogalcak siz iktidar olmayi dusuncenize pkkya taviz vermeyin guclu yaptiniz pkkyi esad Guven olcaniz

yanıt9
yanıt15
goz:

Sen ve akp yandaslarini pkk silecek

yanıt47
yanıt151
Ecewitt:

Akepei ve pekeke yi bu millet silecek

yanıt17
yanıt12
töre:

sende bir çuval patates hak ettin . yarın sosyal yardımlaşmaya gel

yanıt2
yanıt0
Tüm 318 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title