Haberler

Cesur ve Güzel 5. Bölüm Son Fragmanında Cesur İfşa Oluyor!

Güncelleme:

Cesur ve Güzel 5. bölüm son fragmanı yayınlandı. 5.bölümde fragmanında Cesur'un hırsızlık planı ortaya çıkıyor! Cesur ve Güzel 4. bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün ve Tamer Levent'in başrollerini paylaştığı, Ay Yapım imzalı Cesur ve Güzel dizisi 5. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü perşembe akşamı yayınlanacak dizinin 5. bölümünde, Sühan yavaş yavaş Cesur'dan yana taraf alıp babasının geçmişini sorgulamaya başlayacak. Ancak, Cesur'un planlarının ifşa olması bu durumu tersine çevirecek.

CESUR VE GÜZEL 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

O "İlk Öpücük" Cesur için uçurum, Sühan için bıçak sırtı olsa da , ikisi de , o anın etkisinden uzun süre kurtulamazlar. Banu bu öpücükle Cesur'u kaybedeceğini hisseder. Cesur'u, Sühan'dan uzak tutmak için, kendi önlemlerini alır.

Öte yandan, Cahide de Sühan'ın aklına Cesur'la ilgili şüphe tohumları ekmektedir. Sühan, bu şüphenin izinden gider. Cesur, geçmişini Tahsin Korludağ'ın elinden yavaş yavaş almaya kararlıdır. Düşmanının güvenini kazanmak için büyük bir oyun oynar. Bu oyunun tek kazananı Cesur olmalıdır.

Cesur ve Güzel 5. yeni bölümü perşembe akşamı 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Büyüküstün Kıvanç Tatlıtuğ Tamer Levent Ay Yapım Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title