Haberler

Çeşme'de şehit annesine Anneler Günü ziyareti

Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara başkanlığındaki bir heyet, Anneler Günü nedeniyle şehit Haydar Arda Erertingi'nin annesi İffet Dağlı'yı ziyaret etti.

Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara başkanlığındaki bir heyet, Anneler Günü nedeniyle şehit Haydar Arda Erertingi'nin annesi İffet Dağlı'yı ziyaret etti.

Anlamlı ziyarete, Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara'nın yanı sıra Çeşme İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Emin Yılmaz, Çeşme İlçe Emniyet Müdür Vekili Erdem Bekem, TCSG-24 Bot Komutanı Yüzbaşı Çağrı Ekim ve Çeşme Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatma Salkım katıldı. Öte yandan Çeşme Vefa Destek Grubu da Anneler Günü nedeniyle, mahallelerde evleri ziyaret ederek annelere çiçek verdi. Çeşme Kaymakamlığı başkanlığında oluşturulan Vefa Destek Grubu içerisinde yer alan Çeşme Müftülüğü imamları ve çalışanları da, Ovacık, Cumhuriyet ve Ardıç Mahallelerinde yaşayan, yaşı 100'ün üzerinde olan üç anneyi ziyaret ederek, çiçek ve Kur'an İlmihali verdi. Çeşme Müftülüğü imam ve çalışanları evlerinde ziyaret ettikleri çok sayıda anneye de, çiçeğin yanı sıra pide ve "Peygamberimiz ve Aile" adlı kitabı verdi. İmam ve müftülük çalışanları, sokak hayvanlarını da unutmayarak geçmiş haftalarda olduğu gibi can dostları besledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anneler Günü Mehmet Kara Çeşme Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title