Haberler

Çerkezköy'de Girişimcilik Eğitimi Düzenlenecek

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile İŞKUR Çerkezköy Şubesi işbirliğinde girişimcilik eğitimi düzenlenecek.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile İŞKUR Çerkezköy Şubesi işbirliğinde girişimcilik eğitimi düzenlenecek.

Çerkezköy TSO'da düzenlenen törende, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürü İlhan Kütük eğitim protokolünü imzaladı.

İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürü İlhan Kütük, törende yaptığı konuşmada, protokol kapsamında 125 kişiye girişimcilik eğitimi verileceğini belirterek, "2014 yılında Çerkezköy TSO ile yaptığımız protokol kapsamında 75 kişilik ve 3 grup halinde kurslarımız yapılmıştı. 2015 yılında bu sayı 125 kişiye ve 4 gruba yükseldi. Bu yıl ise 150 kişiye 6 grup şeklinde yapılacak" dedi.

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da, İlhan Kütük'e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, "Her yıl güzel katkılar sağlayan İŞKUR bu yıl da girişimcilik eğitimleri ile katkıda bulunacak. Seneye inşallah bu sayılar daha fazla olacaktır. Bu tür çalışmaların aynı zamanda kurumların arasında iyi ilişkilerin de sonucudur" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Kozuva Çerkezköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title