Haberler

Ceren Hindistan'dan Kendisini Eleştirenlere Ağır Sözler

Güncelleme:

4 gün önce anne olan güzel oyuncu, evliliği hakkında yapılan yorumlara isyan ederek, "Yeni doğum yapmış bir anneye bunu yaptığınız için Allah sizin belanızı versin!" dedi.

25 Temmuz'da anne olan Ceren Hindistan, evliliği hakkında yapılan yorumlara isyan etti.

ALLAH BELANIZI VERSİN

Eleştirilere ağır bir dille yanıt veren Hindistan Instagram sayfasına " Türkiye'nin iki seviyesiz s....ü çıkmış bizi eleştiriyor. Hangi vasıfla? Hayat bizim dedikodusu sizin, hayırdır? İmam nikahlı da olurum resmi nikahlı da... Hayat benim değil mi? Size mi vereceğim hesabını! Kabul eden benim, yaşayan benim! Sana ne! Yeni doğum yapmış bir anneye bunu yaptığınız için Allah sizin belanızı versin!" notunu düştü.

İMAM NİKAHI İLE EVLENMİŞTİ

Oyuncu Ceren Hindistan, iş adamı sevgilisi Ümit Aslan ile imam nikahı kıyarak evlendiğini duyurmuştu.

Ardından Ümit Aslan'ın başka kadınla daha imam nikahıyla evli olduğu ortaya çıkmış, Güneş Ç., Aslan'ın kızına bakmadığını belirterek nafaka davası açmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ceren Hindistan Ümit Aslan Instagram Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (85)

ArzuMobil-IOS:

Eyyyy gerizekali imam nikahina da Evlilik diyorsun ya :) cocugu da nikahsiz dogurdun :) kocam dedigin adama da Bak ...birde guvenip Cocuk yapmissin ya kafana tukureyim Senin...kumasin kizim sen seninde ustune Gelir birkac tane ....mutlu mutlu yasarsiniz beyinsiz Kari

41
14
yanıtYanıtla
AKPLIYIM:

bu kadin akp li öyle olmasa öyle demez kesin akp lidir

10
29
yanıtYanıtla
KİM BU REZİLLER.:

rezil kıroyu kaçırma sakın teyzem benim

6
30
yanıtYanıtla
sudayMobil-ANDROID:

yok öyle başkasının yuvasını yıkıp,nikahsız yaşayıp,sonra fotolar paylaşıp hayat benim banane diyemezsin hanfendi,eleştirileceksin de horlanacaksın da madem bu hayatı seçtin,kaldıramayacaksan kapat hesaplarını kapama olarak yaşamaya devam et.

32
1
yanıtYanıtla
....:

Beddua etmekten her zaman çok korktum. O yüzden allah kalbine göre versin derim kötü bir şey yaşadığımda. . Beddua etmeyin. . Allah''a havale edin.

9
23
yanıtYanıtla
ahmet:

ortalk malıyım diyor yani anlayın

25
5
yanıtYanıtla
ErenMobil-ANDROID:

hala bu millat anlamıyor imam nikahı gerçek nikahtir kâğıt üzerinde evliliğin amacı sadece Allah ile kül arasında kalmaması herkese duyurmak ve kadının maddi manevi hak talep etmesini sağlamasıdır İmam nikahına nikah demeyen zihniyet cumhuriyet ten önce imam nikahı vardı ve insanlar Allah tan korkardı Şimdi ise insan farklı ama hala nikahın gerçeği imam nikahı dır.

16
13
yanıtYanıtla
halk:

madem seni kimse eleştirmesin istiyorsun neden kamoyuna duyuru yapıyosun kimseyi ilgilendirmezse duyuruda bulunma o zaman. . . her evlenen basın açıklaması mı yapıyor?

27
2
yanıtYanıtla
çankayaMobil-ANDROID:

Adam doğurmuş gibi.

24
1
yanıtYanıtla
erdi:

kapanmak sadece arabistana mahsus değil hanımefendi

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title