Haberler

Cenazede fotoğraf çektiği için eleştirilen Hamdi Alkan, eleştirilere ateş püskürdü

Güncelleme:

Hayatını kaybeden Enis Fosforoğlu'nun cenaze töreninde tabuta sarılan eşi Selen Görgüzel'in fotoğrafını çektiği için eleştirilen Hamdi Alkan, 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak ateş püskürdü.

Usta oyuncu Enis Fosforoğlu, önceki gün hayatını kaybetti. Düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanan Fosforoğlu'nun cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Cenazeye katılan Selen Görgüzel, hocasının tabutu başında gözyaşlarına boğuldun Hamdi Alkan da arşiv yapmak için tabut başındaki eşinin fotoğrafını çekti. Bu görüntülerin ardından eleştiri yağmuruna tutulan Alkan, 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak fotoğraflara açıklık getirdi.

"YANLIŞ BİLGİ VERİYORSUNUZ"

Canlı yayında konuşurken sinirlerine hakim olmayan Alkan eşini ve kendisini şu sözlerle anlattı: "Yorumlarınızı dinledim ve çok üzüldüm. Bu fotoğraf selfie midir niye yanlış bilgi veriyorsunuz? Meslektaşlarınız bunu paylaşarak bizi linç ediyorlar. Bu beyefendi hocamız eşimin babası gibi sevdiği insan. Ben kendi babamı da çektim siz çekmeyebilirsiniz. Bu sizi ilgilendirir mi? Bu benim özelim. Sizde gelin ben sizi 250 tane fotoğrafınızı çeker kavga eder gibi gösteririm. Selen'e 'Sarıl canım ben fotoğrafı çekerim' dedim çünkü ben arşivci adamım. Ben Enis Fosforoğlu'nun belgeselini yaptığını zaman bu fotoğrafı da paylaşabilirim. Bunu kimse engelleyemezler.

Cenazede fotoğraf çektirdiği için eleştirilen Hamdi Alkan, eleştirilere ateş püskürdü

"BU KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ"

Burada yanlış olan ne? Evet bu dünyanın her yerinde haberdir ama kötü bir haberdir. Çok sinirliyim şu an. Peki bu adam 15 gündür hastanede yattı kimse haber yapmadı. Ama şimdi herkes ölümüne nemalanıyor. Benim babamında tabutunu fotoğrafı var. Ben bunu çekerim arşiv de yaparım bu kimseyi ilgilendirmez mahremim bu. Biz gerizekalı mıyız ya bunu yapacak kadar? O çeken arkadaşla da yargı karşısında karşılaşacağız. Ben çok üzüldüm bu duruma çok beddua alıyorum. Ben ya da Selen bunu yapar mı siz bizi tanıyorsunuz. Dünyanın her yerinde bunu yapan binlerce insan var. O fotoğrafı çeken arkadaşı da biliyorum. Ben bunu sosyal medyamda paylaşsaydım yerden göğe kadar haklı olurdunuz ama paylaşmadık.

Cenazede fotoğraf çektirdiği için eleştirilen Hamdi Alkan, eleştirilere ateş püskürdü

"BU HABER DEĞİL KÖTÜ NİYETTİR"

Bu fotoğraf bizim kendi özelimiz, biz bunu ileride çocuğumuza falan gösterebiliriz. Haber yapma özgürlüğü var ama tırnak içinde poz verdiler derlerse ben buna kızarım. Bana gazetecilik öğretiyorsunuz bu bir haber değil, kötü niyettir. Ekrem İmamoğluna yaptıkları gibi adam elini kaldırdı ama tokat attı dediler. Bu fotoğrafları tabi ki de çekecekler ama tam Selen'in kafasını kaldırdığı andaki fotoğrafı haber yapmaları vurgudur. Arşivimde tahmin etmediğinizden fazla cenaze fotoğraf var. O tabut bir daha gelmeyecek o an bir daha olmayacak ben herhalde çekerim. Ben cehaletle uğraşıyorum. Biz Enis Fosforoğlu'nun son 15 gününde hep yanındaydık. "

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Enis Fosforoğlu Hamdi Alkan Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (12)

kartal....:

tek kelimeyle yaptığı. . . . . . TERBİYESİZLİK. . . . . . . . .

19
2
yanıtYanıtla
GERCEKLER!:

REZIL !

18
2
yanıtYanıtla
aylin:

biri çekiyo diğeride poz veriyo :)

12
1
yanıtYanıtla
rezalet:

hic olmaz ise taputu ac o zaman daha gerceksi olur ise her seyi reklam ucuz sov kullanmak isteyen adam neyin belgeseli olacak bak adam bu idi øldu ben namaza gitti orda foto mu cektim size delil mi diyecek

2
1
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

O resim ceken kisiyi attin tabutun icine bak bakalim bir daha yapiyormu ayip ya rezillik cenazeye saygisi olmayan kisi insanligindan utan beee ayip ayip

2
1
yanıtYanıtla
erkan:

kişi ne alanda uzmansa onu yansıtacak tabi ki

1
1
yanıtYanıtla
Belgesel:

Adamın ölüsnden bile para kazanma hesabı... İnce hesaplar

2
0
yanıtYanıtla
RACO:

yaptığın yanlışı hala savunuyorsun tabut fotoğrafını napacaksın arkadaş ölenin fotoğrafı değil bişey değil fotoyu çektin sosyal medya hesaplarına yükleyip beğeni toplayacaksınız başka bişey yok tabut fotoğrafı çekip özlem gideriyorum demekte yenimi çıktı yeni yeni, akla hayale gelmeyen icatlar çıkarıyosunuz

2
0
yanıtYanıtla
bir dost:

istedigi oldu gündeme geldi reklam yapti. . . unutulup gitmisti, hedef tamam

1
0
yanıtYanıtla
gul:

sinir oluyom boyle insnalara .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title