Haberler

Cemiyet hayatının ünlü kadınları "Kadınlar Gününde" buluştu!

Güncelleme:

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Bliss Event organizasyonu ile "Işıltınızı Yansıtın" temalı Raffles Otel'de bir etkinlik düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte, Bliss Event Kurucusu Sevda Kaya ve ev sahipliğini üstlenen Elif Gönlüm işbirliğin de kadınlara hem alışveriş hem de konusunda uzman konuşmacıların katıldığı bir workshop imkanı sunuldu.40 seçkin markanın katıldığı kermeste yapılan alışveriş Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfına bağışta bulunulmuş oldu.

Bliss Event Kurucusu Sevda Kaya "Etkinlikteki amacımız;toplumun şekillenmesinde ve gelecek nesillerin yetişmesinde kadının yeri ve rolü çok önemlidir.Bu nedenle kadınlarımıza kendilerine değer vermelerini ,kendilerini daha kuvvetli kılacak içsel gücü keşfetmeleri için bir farkındalık oluşturmak ve özel olduklarını hissettirmek istedik.Sosyal sorumluluk çerçevesinde genç kızların eğitimleri için Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışta bulunduk.Etkinliğimizde kadınlarımızın motivasyonlarına yönelik sevgi,paylaşım ve mutluluk enerjisini hessedecekleri, birbirinden özel uzman konuşmacıların kadınlar gününe verdikleri destekle workshop imkanı sunduk.

Aralarında Aslı Şen, Işıl Reçber, Berrin Zorlu, Burcu Karabacak, Sitare Akdilek, Ayşe Kucuroğlu ,Gülşah Alkoçlar,Bahar Şer gibi bir çok ünlü isim biraraya geldi.

Ana sponsor 32 Group etkinliğinde;Kadina dair herseyi barındıran ,kisisel gelişim,beslenme, bakım ,saglıklı yasam konularını ele alıp maximum fayda sağlanan etkinlikte,bunun yanında sağlıklı,zinde,genç kalmanın sırlarını ,yeni gelişmeleri uzman kişilerden n bilgilenme ve alışveriş fırsatı sunarak müzik ve sağlıklı ikramlar eşliğinde çok keyifli bir gün geçirdiler...

Hizmet Sponsoru ise Success Resources ,dünyanın 35 ülkesinde ,birbirinden değerli kişisel ve profesyonel gelişim eventleri düzenleyen ve bu eventlerde Bill Clinton,Richard Branson, Donald Trump ve tony Robbins gibi dünya devlerini konuşmacı olarak getiren bir şirkettir. Dunyanın bir numaralı basari ve yuksek performans gurusu Tony Robbins'in 7-10 Nisan'da Londra'da ki UPW seminerine hiç bir yerde bulamayacakları büyük indirimlerle bilet de satın alabildiler…

Kişiye özel tasarımla gençlik iksiri yaratan cerrahımız Op.Dr.Dilek Avşar hangi yaşta ,hangi uygulama yapılmalı,Nefesle Dönüşümü Türkiye'ye tanıtan Nevşah Fidan Karamehmet,en çok takip edilen yaşam koçu Hakan Mengüç ve Global Business Forum'un Orta Asya'da kurucusu ve uluslararası motivasyon konuşmacısı Asel Sydykova başarılı İnsanlar nasıl düşünür worshop ile kadınlarımızı bilgilendirdiler...

Kaynak: Bültenler / Güncel

SEVDA KAYA Bliss Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title