Haberler

Cem Vakfı "Sultan Nevruz" Programı

Cem Vakfı, Hz. Ali'nin doğum yıl dönümü ve Nevruz Bayramı dolayısıyla Haliç Kongre Merkezi'nde "Sultan Nevruz" adlı bir etkinlik düzenlendi.

Cem Vakfı, Hz. Ali'nin doğum yıl dönümü ve Nevruz Bayramı dolayısıyla Haliç Kongre Merkezi'nde "Sultan Nevruz" adlı bir etkinlik düzenlendi.

Cem Vakfı Başkanı Erdoğan Döner, bayramın birlik, beraberlik ve dostluk duygularının pekişmesine vesile olmasını diledi.

Döner, "Ülkemizde barışın, kardeşliğin arttığı günlere vesile olsun. Ülkemizde bolluk bereketin bir pınar gibi çağladığı bir gün olsun.

Türkün, Kürdün Anadolu'nun bayramı bugün.

Selam olsun nevruza. Selam olsun tüm insanlığa. Sultan nevruzumuz kutlu olsun." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da "Buraya parlamenter sisteminin son başbakanı Binali Yıldırım'ın selamını getirdim. Binali Bey'in selamını getirirken dedesinin Ali, amcasının adı Ali, oğlunun adı Ali olan birisi olarak burada konuşuyorum." ifadelerini kullandı.

Uysal, "Bu devleti kurarken yaşanan sıkıntılara, bu devleti yıkmaya çalışanlara karşı mücadeledeki ortak tavrımıza sahip çıkalım. İnanıyoruz ki ehlibeyt ortak yönümüz olacak. Hz. Ali Efendimizin doğum günü ve Nevruz Bayramımız kutlu olsun." dedi.

Etkinliğe, Cem Vakfı Onursal Başkanı İzzettin Doğan, Caferi Alimler Birliği Başkanı Hasan Karabulut, AK Parti İstanbul milletvekilleri Müşerref Pervin Tuba Durgut, Osman Boyraz, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, İstanbul Vali Yardımcısı Hikmet Dengeşik, İstanbul İl Müftü Vekili Musa Bilgiç ve davetliler katıldı.

Program, ozanların okuduğu deyişler ve Cem Töreni ile son buldu.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Nevruz Bayramı İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title