Haberler

Cem Uzan, Prens Charles ile Fotoğraf Çektirmek İçin 200 Bin Sterlin Ödemiş

Güncelleme:

İngiliz basını, 2000 yılındaki bir yemekte Cem Uzan'ın Prens Charles ile fotoğraf çektirmek için kraliyet vakıflarına 200 bin sterlin bağış yaptığını yazdı.

İngiltere, Prens Charles'ın para karşılığı milyarderlerle çekildiği fotoğrafları konuşuyor.

CEM UZAN 200 BİN STERLİN ÖDEMİŞ

Daily Mail'de yer alan habere göre bu milyarderlerin içerisinde Cem Uzan'da bulunuyor. Haberde, Cem Uzan'ın o dönemki eşi Alara Koçibey ile birlikte, Prens Charles ve eşi Camillia ile fotoğraf çektirebilmek için kraliyet vakıflarına 200 bin sterlin bağış yaptığı iddia edildi. 2000 yılının haziran ayındaki yemeğe katılan Cem Uzan'ın 200 bin sterlin ödediği fotoğraftan memnun kaldığı belirtildi.

Cem Uzan Prens Charles ile Fotoğraf İçin Bağış Yaptı, İngiliz Basını 'Satılık Prens' Başlığıyla Duyurdu

'SATILIK PRENS' BAŞLIĞIYLA VERDİLER

'Satılık prens' başlığıyla verilen haberde, Uzan'ın yaptığı bağışla, eşinin yemekte Prens Charles'ın yanındaki koltuğa oturmasını güvence altına aldığına dikkat çekildi. Uzan'ın hareketini 'iyi planlanmış uzun süreli bir kampanya' olarak değerlendiren gazete, Uzan'ın ödeme ve fotoğraf için PR danışmanlık şirketi Bell Pottinger ile çalıştığı belirtildi.

ALDIĞI HAPİS CEZALARI HATIRLATILDI

Haberde Uzan'ın sonraki dönemlerde dolandırıcılık bağlantılı suçlar nedeniyle İngiltere ve ABD'de hapis cezaları aldığının altı çizildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Prens Charles Daily Mail Cem Uzan Magazin Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

KOKO:

uLen bu adamı görünce hep aklıma ''''Mazot 1 lira olacak'''' geliyor. . Mazot 5 lira oldu bu arada aq :)))

51
6
yanıtYanıtla
Geçmiş olsun:

Cem Uzan çok zeki bir adamdı. İktidarla arasını iyi tutsaydı bu gün Türkiye''nin en zengin adamıydı.

30
3
yanıtYanıtla
:

DEMEKKI ZEKI DEGILMIS GÜNÜMÜZDE IKTIDARDAN NEMALANAN SANANTISI TOPCUSU POPCUSU DOLU

yanıt9
yanıt5
fb:

Doğru tesbit , ama iktidar iktidar değildiki.

yanıt0
yanıt5
haber:

şuan benzin 6 tl mazot 5 90

11
4
yanıtYanıtla
YörükoğluMobil-IOS:

He yavvv mazot 1 lira gazoz bedava olacaktı

10
3
yanıtYanıtla
Ercans:

Namussuzlar ailesi bunlar, 7 göbek sülalesine yetecek para çaldılar. Hani nerde sülalesi Kırmızı bültenle aranıyor getiremiyorlar.

3
4
yanıtYanıtla
corci:

aynısını paraları sıfırlayanlara da yazsana

yanıt2
yanıt1
KIBRISLI ASIL TURK:

Dunya para ile donuyor, paran var her kapiyi acarsin, paran yok sucsuz iken suclu olursun, para icat olundu mertlik bozuldu

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title