Haberler

Cem Özer ile Sinan Çetin'in Arasındaki Kriz Tatlıya Bağlandı!

Güncelleme:

Sinan Çetin'in yönetmenliğini yaptığı filmin çekimlerinde sakatlanan Cem Özer'in hastane masraflarının karşılanmadığı ve Çetin'in yanında olmadığı için ikili arasında kriz tatlıya bağlandı.

FİLMİ BİRLİKTE TAMAMLAYACAKLAR

Cem Özer ve Sinan arasındaki davaların sulhla sonuçlandığı açıklandı. Özer'in sette geçirdiği kaza sonrası yaptığı masrafları Sinan Çetin ödeyecek.Filmi de birlikte tamamlayacaklar.

Cem Özer ile Sinan Çetin'in Arasındaki Kriz Tatlıya Bağlandı!

"HASTANE PARASINI BİLE ÖDEMEDİ"

42 gün yoğun bakımda kalan Cem Özer, olay ile ilgili şu şekilde konuşmuştu:

"Sinan Çetin'le mahkeme süreciyle uğraşacağız. Sigortayı geçtim, hastanenin parasını bile ödemedi. Üzerine düşen ve yerine getirmesi geren şeyleri yapmadığı için belli bir bedeli olması gerekiyor, bir ceza yani. Nasıl ki kırmızı ışıkta geçerseniz ceza öderseniz. Bu da kırmızı ışıktan geçmekten daha önemli..."

Cem Özer ile Sinan Çetin'in Arasındaki Kriz Tatlıya Bağlandı!

"SİNAN ÇETİN BÜYÜK PARA KAYBEDECEK"

"Kendisinin filminden çıkmam bana bir şey kaybettirmez ama kendisi parayı çok sevdiği için söylüyorum. Oldukça büyük para kaybedecek. Benim kalbim kırık, gönlümü alması gerek. Beni hastanede ziyaretime geldi. Sırf ne zaman çıkacağım ve filmine devam edeceğimi öğrenmek için..."

Cem Özer ile Sinan Çetin'in Arasındaki Kriz Tatlıya Bağlandı!

"SİNAN'IN ZORLAMASIYLA AYAĞIMI KIRDIM"

"Bana aracılar koyup, onu aramamı bekliyor. Onun beni araması gerekiyor. Ben ip atlarken ayağımı kırmadım ki. Sinan'ın sahnesinde, Sinan'ın zorlamasıyla ayağımı kırdım... Gerekli önlemleri almadığı için bu duruma düştüm. Kamuoyunda benden özür dilemesi ve bir daha hiçbir emekçiye böyle davranmayacağı yönünde garanti verirse barışırım onunla."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Çetin Cem Özer Haberler

500

Yorumlar (16)

Dürbünlü:

Bu iki paragöz öteki tarafa ne götürecek

7
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Aynen

yanıt3
yanıt0
Cengiz Kaan:

Aynen

yanıt2
yanıt0
misafir:

sevgili cem özer sizi bir kez daha kutlamak isteri dünya kadınlar günü vesilesiyle yayınlan yazınız beni mest eti ben yılarca ev hizmetlerinde calıştım gerçekten evin hanımları zan eden kadınlar igrençler beyler emege daha saygılı bizi görmezden gelmediginiz için kucak dolusu sevgiler emek alınteri saygı

5
0
yanıtYanıtla
zfr:

hiç bir şirket hastane masrafı ödemez. sgk bunun için var. maaşınızı elden almayın ihbar edin haklarınızı savunun.

3
1
yanıtYanıtla
ASABİ:

ÇİFTÇİYE . . . . . DÜNYANIN EN PAHALI AKARYAKTINI, TOHUMUNU, GÜBRESİNİ. . . . . KULLAN UCUZA PATATES SOĞAN DOMATES ÜRET DE. HALİYLE OLMAZ. O ZAMAN VAYYY SENMİSİN PAHALIYA ÜRETİP SATAN DİYE DIŞARIDAN DOLARLA . . . BAŞKA ÜLKELERİN UCUZ MAZOT TOHUM GÜBREYLE ÜRETTİĞİ. . . . . ÜLKELERDEN UCUZ ÜRÜN ALMAK . . . BU ÇİFTÇİYE VE ÜLKEYE YAPILACAK EN BÜYÜK İHANETTİR . . . BİR GÜN GELİR GIDADA O ÜLKELERE BAĞIMLI OLURSAN BEKA MESELESİNİ OZAMAN GÖRÜRSÜNÜZ SENİ YÜKSEK MALİYETLER YÜZÜNDEN ÜRETİMDEN SOĞUTTUĞUN O ÇİFTÇİLER BİLE KURTARAMAZ

3
1
yanıtYanıtla
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:

BÜYÜK HARFLE YAZDINYA. . İLGİ ÇEKMEK İÇİN LAKİN BOŞ YAZDIN SEN GİBİ. .

yanıt0
yanıt2
HADİORADANNN:

ÜLKEYE BİR DİKİLİ AĞACINIZ BİLE YOK. . . SİZİN YÜZÜNÜZDEN. ZAMANINDA. . . AĞRI ETEĞİ GİBİ ÇÖPLER. . . KUYRUKLAR. . . YOKLUKLAR. . . SUZULUKLAR. . . NEYDİ. . . BE. . . . NANKÖR. . .

yanıt1
yanıt3
ASABİ:

YAHU PİRİNÇTEN MERCİMEKTEN FASULYEDEN NOHUTTAN BUĞDAYDAN VAZGEÇTİK PATATESİ SOĞANI BİLE DIŞARIDAN ALIYORUZ TUZUKURULAR TARIM ARAZİLERİNE BETON DÖKMEKLE MEŞGULLER ADAMLARIN AĞZIDA DURMUYOR ÜRETİM BİTTİ SANAYİCİ ÇİNE YÖNELDİ GENÇLER İŞSİZ DİYORUM HERKES ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR FİKRİNİ SÖYLEYENİ ÖTEKİLEŞTİRİLİYOR ADAMLARI POHPOHLARSAN İYİ YOKSA SENDEN KÖTÜSÜ YOK

yanıt0
yanıt0
MIÇE:

CEM ÖZER, FİLM İÇİN ANLAŞTIĞIN PARAYI ELDEN ALIRSAN O ZAMAN HASTANE MASRAFLARINI DA KENDİN ÖDERSİN. . . ALDIĞINIZ PARA MİKTARINI DEVLETTEN NİYE GİZLİYORSUNUZ!!!

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title