Haberler

Çelikcan: "Yüreğir'i Spor Tesisleriyle Donatıyoruz"

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, her zaman spor ve sporcuların yanında olduğunu belirterek, “İlçeyi spor tesisleriyle donatıyoruz” dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, her zaman spor ve sporcuların yanında olduğunu belirterek, "İlçeyi spor tesisleriyle donatıyoruz" dedi.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Bozan ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Çelikcan'ı makamında ziyaret etti. Amatör spor kulüpleri ve amatör sporun her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Çelikcan ASKF Yönetimine başarılar diledi.

Her yıl düzenli olarak amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptıklarını ve onlara her zaman destek olduklarını belirten Başkan Çelikcan, "Çocuklarımızı sokağın olumsuz koşullarından uzak kalmaları için bireysel sporlara veya takım sporlarına yönlendirmek önemlidir. Spor çocuklarımızın fiziki gelişimlerinin yanı sıra kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasına vesile olur. Bu yüzden ilçeyi spor tesisleriyle donatıyoruz" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Çelikcan Ahmet Bozan Yüreğir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title