Haberler

Çekmeköyspor'a Süper Lig Takımı Gibi Gece

'Çekmeköy Spor Kulübü Birlik ve Dayanışma Gecesi' Türkiye Süper Lig takımlarının gecesini aratmadı.

Çekmeköyspor'un düzenlediği 'Birlik ve Dayanışma Gecesi' renkli sahnesi ve katılımıyla dört dörtlük geçti. Haftalar öncesinde başlayan organizasyon çalışmaları gecede meyvesini verdi, tüm davetliler renkli ve unutulmaz bir gece yaşadı. Çekmeköy'de geçtiğimiz hafta sonu unutulmaz bir gece yaşandı. Hamit Çelik başkanlığındaki Çekmeköyspor, bu sene ikincisini düzenlediği dayanışma gecesi ile yine ses getirdi. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz'ın yaptığı gecede siyasetten iş dünyasına kadar birçok tanıdık sima buluştu. Hem organizasyonu hem de katılımı ile muhteşem geçen geceye katılanlar keyifli saatler yaşadı.

Çelik: "Başarıya birlikte koşacağız"

Gece, Kulüp Başkanı Hamit Çelik'in selamlama konuşmasıyla başladı. Çelik, Çekmeköyspor'u hep beraber daha iyi yerlere taşıyacaklarına vurgu yaptı. Çekmeköyspor'un bir eğitim yuvası olduğunu söyleyen Çelik, "Spor sayesinde gençleri kötü yollardan koruyuruz" dedi. Çelik daha sonra tüm yönetim kurulunu sahneye davet ederek davetlileri selamladı.

Altıparmak ve Sipahi'ye geceye renk kattı

Gecenin ana sponsoru olan Altıparmak Gıda adına Özgür Altıparmak ve Hüseyin Sipahi sahneye davet edilirken büyük alkış aldılar. Sipahi yaptığı selamlama konuşmasında sporun önemine vurgu yaparak Çekmeköyspor'u her zaman destekleyeceğini söyledi. İsmi anöns edindiğinde büyük alkış olan Özgür Altıparmak ise, Çekmeköy adına yapılan tüm güzelliklerin desteklenmesi gerektiğini ifade ederek, Çekmeköyspor'un da bu anlamda desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Açık artırmalara yoğun ilgi

Çekmeköyspor'un daha da başarılı olması noktasında açık artırmalar yapıldı. Yapılan ilk açık artırma kulübün 1 senelik formasına reklamının yazdırılacak olması olayı daha da heyecanlı hale getirdi. En yüksek teklif, Hüseyin Sipahi'den geldi. Sipahi, geçen senenin rekor açık artırmasını yapan iş adamı Ali Ağaoğlu'nun hatırına Trabzon'un plakası olan 61 bin TL vererek kulübün 1 senelik forma reklam hakkını satın aldı.

Çelik'lerin büyük dayanışması

Bir diğer açık artırma Fenerbahçe ve Beşiktaş renkleri futbol topları sahiplerini buldu. Fenerbahçe futbol topunu en yüksek teklifte bulunan CLK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çelik'in eşi Zeynep Çelik aldı. Zeynep Çelik'e futbol topunu Kaymakam Mehmet Arslan takdim etti. Açık artırmanın en sonuncusu ise heyecanı doruğa çıkardı. Kulüp adına satın alınan bir araç, açık artırmaya çıkarıldı. Araca en yüksek teklifi ise ÇEKMÜDER Başkanı Hakkı Çelik yaptı. Çelik 70 bin TL teklif ile aracın sahibi olarak kulübe de önemli bir destek sağladı.

Ferhat Göçer büyüledi

Gecenin son bölümünde ise Türk pop müziğinin flaş ismi Ferhat Göçer sahne aldı. Eski ve yeni albümünden çok sayıda eser seslendiren Göçer davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title