Haberler

Cebrail şehrinin işgalden kurtarılması Azeri kanalında sevinçle karşılandı

Güncelleme:

Ermenistan işgali altındaki 9 köyü geri aldığı bilgisini canlı yayında öğrenen Azeri spiker, gözyaşlarına hakim olamadı.

Ermenistan'la çatışmalar devam ederken Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Dağlık Karabağ'da yer alan Cebrail şehri ve 9 köyün daha kontrol altına alındığını açıkladı.

SEVİNÇ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ermenistan işgali altındaki 9 köyü geri aldığı bilgisini canlı yayında izleyicilere aktaran Azerbaycan kanalı İctimai TV spikeri sevinç gözyaşlarına boğuldu.

"GÖZÜMÜZ AYDIN OLSUN"

Bu anlarda gözyaşlarına hakim olamayan spiker, "Bazı topraklarımız işgalden azad olmuş. Gözümüz aydın olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dağlık Karabağ Azerbaycan Ermenistan Cebrail Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (15)

İnş nankör olmazsınız:

Türkün sayesinde nefes alıyorsunuz...biz olmasak siz hiçsiniz... inş nankör olmazsınız azeriler..

4
57
yanıtYanıtla
yuh:

Ulen kardesine karsiliksiz yardim ediyosan bu adamlara da oyle yardim etcen haddini bil

yanıt22
yanıt1
Ayhan:

Sen türk degilsin...turk olsan boyle yazmazsin,provakator soytari...

yanıt3
yanıt1
REBEZE YOLCUSU:

YUH SANA OLSUN BİZFE AZERBEYCANBAN GELMEYİZ RAHNETLİ NENEM DERDİKİ TÜRKİYE KURTULSUN DİYE BİZLER KIZILLARIMIZI(ALTIN) TOPLAYIP TÜRKİYE GÖNDERDİLER BİR İNTETNETTE SORGULA BAK YAZIH OLSUN SANA

yanıt6
yanıt0
Bozkurt:

Bu yazıyı yazan her kimse hastalıklı bi ruha sahip olduğu belli, kimliği adresi tespit edilerek yakalanıp bir akıl hastanesine yatırıla, iyileşmeden sakın ola ki çıkarılmaya.

yanıt3
yanıt0
Ali işmal:

Salam Azeri değil Azerbaycan türkü

yanıt1
yanıt0
Zafer türkmen:

Bu nasıl boş yorum.. Azeri nedir ya adam türk en azından senden daha fazla... Türk milletinin bir parçası onlar. Boş yorumla nifak taşımayın.

yanıt4
yanıt0
Reha muhtar:

Azerbaycanıda Türkiyeye katalım. Zamanı geldi

3
0
yanıtYanıtla
Aydın Atik:

Gözünüz aydın olsun. Azarbaycan ordusunu tebrik ederim. Her zaman sizlerle birlikteyiz.

2
1
yanıtYanıtla
Dadaş Buroş:

Azerbaycan haklı davasında Rabbim yardım ediyor yaşasın Azerbaycan can gardaşlar arkanızdayız Erzurum halkı arkanızda ermenileri karabağdan azad edeceğiz

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title