Haberler

Çataloluk'un Çeyrek Asırlık Altyapısına Maski Eli Değdi

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci Çataloluk Mahallesi'nde yürüttüğü hat yenileme çalışmasıyla, mahallenin 50 yıllık içme suyu altyapısını sağlıklı ve kullanışlı hale getiriyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesinde yıllardır kullanımda olan eski hatları yenileyerek il genelinde sağlıklı altyapılar inşa etmeye devam ediyor. MASKİ ekipleri, Demirci ilçesi Çataloluk Mahallesi'nde 5 bin 700 metrelik içme suyu şebeke hattı döşemesi gerçekleştiriyor. Mahallenin çeyrek asırlık içme suyu altyapısı MASKİ tarafından tamamen yenileniyor.

"Büyükşehir tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyor"

MASKİ'nin mahallelerinde yürüttüğü çalışmalarla ilgili düşüncelerini dile getiren mahalle sakinleri, "Çalışmalardan memnunuz. Allah razı olsun. Daha ne isteyelim, bundan iyisi can sağlığı" diyerek hizmetlerden memnun olduklarını ifade ettiler.

Mahallede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Çataloluk Mahalle Muhtarı Ali Göktepe, "Bizim kanalizasyon ve içme sularımız bundan 50 sene önce yapıldı. Çeyrek asır oldu, bu altyapıları kullanıyorduk. Tabi bu zaman içinde meydana gelen eskimelerle özellikle sularımızda çok kaybımız oldu. Onun için MASKİ'ye müracaat ettik. MASKİ de başvurumuzu değerlendirdi. Şu anda çalışmalar başladı. Cengiz Ergün ve ekibinden Allah razı olsun. İçme suyu depomuz da yeni. Mahallemizin ihtiyacını görüyor. Şu an için bir isteğimiz yok. Sağolsun Büyükşehir tüm istediklerimizi yerine getiriyor" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çataloluk Demirci Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title