Haberler

    Casillas'a Acı Haber

    Mayıs ayının başında Porto ile çıktığı idman sırasında kalp krizi geçiren, kaldırıldığı hastanede ameliyat edilen Iker Casillas'a bir acı haber de eşinden geldi.

    Mayıs ayının başında Porto ile çıktığı idman sırasında kalp krizi geçiren, kaldırıldığı hastanede ameliyat edilen Iker Casillas'a bir acı haber de eşinden geldi.

    37 yaşındaki İspanyol file bekçinin eşi Sara Carbonero, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yumurtalık kanseriyle mücadele ettiğini dile getirdi

    "Yaşam bizi tekrar şaşırttı" ifadelerini kullanan Carbonero; "Birkaç gün önce doktor kontrolünde yapılan incelemede, vücudumda kötü huylu bir yumurtalık tümörüne rastlandı ve bunun üzerine ameliyat oldum. Her şey çok iyi gitti, Neyse ki tümörü çok erken farkettik. Tedaviye devam ediyoruz. Sakinim ve her şeyin yoluna gireceğinden eminim. Bu meşakatli yolun zor olacağını, ama aynı zamanda mutlu sonla biteceğini de biliyorum. Ailemin, arkadaşlarımın ve harika bir sağlık ekibinin tüm varlıklarıyla yanımda olduklarını biliyorum" dedi.

    Uzmanlar, aynı zamanda Porto'daki hastanede 6 gün gözetim altında tutulmasının ardından taburcu olan Iker Casillas'ın futbol kariyerini sürdüremeyeceğini belirtiyorlar.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Iker Casillas Porto Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title