Haberler

Çarşamba'da Kaza: 1 Yaralı

Samsun Çarşamba ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Samsun Çarşamba ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, saat 16.00 sıralarında Hacılıçay köyündeki evine bisikleti ile gitmekte olan Ali Demirsoy'a (65), plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil çarparak kaçtı. Çarpmanın şiddeti ile yol kenarına savrulan Ali Demirsoy, ağır şekilde yaralandı.

Kazanın ardından yolun kenarında yaralı halde yerde yatan Ali Demirsoy'a, kaza bölgesinden tesadüfen geçmekte olan Hürriyet Beldesi Aile Hekimi Doktor Nirgül Bahadır yaptı. Yaralıya ilk müdahaleyi yapan Nirgül Bahadır, yaralı Ali Demirsoy'un kafatasında kırık olduğunu ve kan akışına tampon yaparak durdurmak için aracında bulunan sağlık malzemeleri ile müdahalede bulunarak yaralının 112 Acil Servis ekipleri gelinceye kadar başından ayrılmadı.

Doktor Nirgül Bahadır, 112 Acil servis ekiplerine de yaralı konusunda bilgiler verdikten sonra olay mahallinden ayrıldı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alınan yaralının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bu arada olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Ali Demirsoy'a çarparak kaçan araçla ilgili ipuçlarını toplayarak sürücüyü bulmak için çalışması başlattı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Demirsoy Hürriyet Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title