Haberler

Çarpışma, Son Bölümüyle Nefes Kesti! Zeynep Kocası Galip'i Vurdu

Güncelleme:

Show Tv'nin iddialı dizisi Çarpışma, nefes kesen bölümüyle ekranlara geldi. Çarpışma'nın son bölüm finalinde, Zeynep'e kızını kurtarması için tek yol veren Veli, Galip'i öldürmesini istedi. Zeynep ise gözyaşları için tetiğe bastı ve kocası Galip'i vurdu.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz'ın paylaştığı Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çarpışma 6. son bölümünde final sahnesiyle nefes kesti. Diziye Veli'nin, Kadir ve Zeynep'e kurduğu tuzak damga vurdu.

VELİ VE KADİR'İN ARASINDAKİ HUSUMETİN NEDENLERİ ORTAYA ÇIKTI

Çarpışma'nın son bölümünde Veli ve Kadir arasında geçmişte yaşananlar ekrana geldi. Veli'nin ailesinin nasıl katledildiği, neden yasa dışı işlere bulaştığı ve Kadir'le arasındaki husumetin nedenleri ortaya çıktı.

ZEYNEP KOCASINI VURDU

Çarpışma'nın 6'ıncı bölüm final sahnesinde ise büyük bir şok yaşandı. Zeynep'e kızını kurtarması için tek yol veren Veli, Zeynep'ten Galip'i öldürmesini istiyor. Zeynep bu isteği başta reddetse de çekine çekine silahı alıyor. Galip'i öldüremeyeceğini söyleyen Zeynep bir anda namlunun ucunu Veli'ye çeviriyor. Zeynep tetiği çekiyor ama silah boş olduğu için patlamıyor. Zeynep'in yaptığı bu oyun sonrası iyice çıldıran Veli, Zeynep'in boynuna sarılıyor. Zeynep'in elinden silahı alan Veli, içine mermileri yerleştirip Zeynep'in silahını Galip'e çeviriyor. Zeynep'in istemeyen tavrını gören Veli, adamını arayıp Zeynep'e kızının üstünden yükleniyor. Kızını kurtarmak için bunu yapmak zorunda olan Zeynep ise gözyaşları için tetiğe basıyor.

Çarpışma, Son Bölümüyle Nefes Kesti! Zeynep Kocası Galip'i Vurdu

VELİ'DEN KADİR'E BÜYÜK TUZAK

Zeynep'i takip eden Kadir, Veli'nin mekanına kadar geliyor ama onu büyük bir sürpriz bekliyor. Kadir'in ve ekibinin karşısına bir ordu adam çıkaran Veli, Kadir'in üstüne gidiyor. Kimsede silah olmadığını gören Kadir ise silahını beline takıp attığı tekme ile sokak kavgasını başlatıyor. Bu arada Veli ise Zeynep ile ilgilenmek için mekanına dönüyor.

Çarpışma, Son Bölümüyle Nefes Kesti! Zeynep Kocası Galip'i Vurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Alperen Duymaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (17)

ersin s:

filim ilk bolumden beri şaçma ianlamız, akıcılık yok tuhaf birşeydı 10 dakikada skılmıştım final yapması normal

4
5
yanıtYanıtla
ADAM GİBİ DİZİ:

ne finali dizi devam ediyor. dikkatli oku 6. bölümün final sahnesinden bahsediyor. ayrıca kolay kolay dizi izleyebilen biri değilim kolay sıkılırım, bu dizi gayet güzel gidiyor ama

yanıt3
yanıt0
SİMGE TARIK:

6. BÖLÜM ÜN FİNALİ YANLIZ KONU ANLAŞILMADI GALİBA

yanıt2
yanıt0
ADAR:

final yapması iyi oldu

2
5
yanıtYanıtla
akıl akıl gele bana takıl):

final derken bölümün finali dizi bitmedi :)

yanıt2
yanıt0
Saadet:

Nefesler tutuldu efsane bölümdü

4
2
yanıtYanıtla
BİR DOST:

NE SALAKSINIZ FİNAL YAPMIYOR DİZİ. . . . . . . 6. SON BÖLÜM FİNAL SAHNESİ DİYOR, İYİ OKUYUN :)

4
2
yanıtYanıtla
Atilla:

FİNALDE YAPSA OLUR YANİ SIKILDIK HEP AYNI KONU ÖTEKİNİN KAKASI

4
1
yanıtYanıtla
sdf:

dizi final yapmadı o son bölümün finali :D

3
1
yanıtYanıtla
Sedef:

Aynen

yanıt1
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title