Haberler

Çarpışma 23. Yeni Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Çarpışma Son Bölüm İzle

Çarpışma dizisinin 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların sevilen dizisi Çarpışma 22. bölümüyle ekranlara geldi. Annesinin Cansız tarafından gözleri önünde ölmesiyle Kadir ne yapacağını bilemez. Yeni bölüm ön izlemesinde, Kadir, üzerinde bomba olan Zeynep'i kurtarmak için ne yapacak? Çarpışma dizisinin 22. bölümünde neler oldu?

Çarpışma dizisi son bölümüyle Perşembe akşamı ekranlara geldi. Cemre'nin hayatını kurtaran Cansız, bu defa Cemre ile Zeynep'in hayatını Kadir'e bağlar. Çarpışma dizisinin 22. bölümünde neler oldu? 23'üncü bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çarpışma dizisi hakkında merak edilenler…

23. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Perşembe akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Çarpışma dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Yayınlanan yeni bölüm ilk sahnede; Kadir, Zeynep'i bombadan kurtarmak için Cansız'ı yakalar ve bombayı durdurmasını ister. ancak Cansız, bombanın durmasının tek yolunun Kadir ile Zeynep'in aynı anda bombaya bağlı butona basmaları olduğunu söyler. Çarpışma dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

Çarpışma 23. Yeni Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Çarpışma Son Bölüm İzle

22'İNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kadir, annesi Asiye'nin gözlerinin önünde öldürülmesiyle büyük bir şoka girer. Cansız, Zeynep'e kurtuluşu için 24 saat süre verir, Kadir'i arar ve bu zaman zarfında Zeynep'i bulamazsa, sevdiği kadının paramparça olacağını söyler. Cansız, Kadir'in ardından Veli'yi de arar. Ona da, kendisine 24 saat içerisinde bir kaçış planı hazırlamasını, aksi halde Zeynep'in öleceğini söyler.

Çarpışma 23. Yeni Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Çarpışma Son Bölüm İzle

KADİR, ZEYNEP İLE CEMRE'Yİ KURTARABİLECEK Mİ?

Öte yandan Kerem, Kadir'e gider ve Cemre'ye ulaşamadığını, Demir'in onu alıkoymuş olabileceğinden endişelendiğini söyler. Kadir, Demir'in izini bulmak için Veli'den yardım ister. Cansız'a da Cemre'nin Demir tarafından kaçırıldığı haberi gelir. Selim'e Cemre'yi koruyacağına dair sözü olan Cansız, adamlarına Cemre'yi bulup, getirmeleri emrini verir. Belma, Cemre'nin Cansız'ın adamlarınca götürülmesine tanıklık eder, onları takip eder ve Cemre'nin getirildiği yeri Kadir'e bildirir. Kadir, Veli ve Kerem, Cansız'ın Zeynep'i ve Cemre'yi alıkoyduğu yere gelir. Aralarında büyük bir çatışma çıkar. Bu sırada yaşanan bir arbedede Cemre vurulur ve ağır yaralanır. Cemre ölümle yüz yüze kalır. Zeynep de bir sandalyeye bağlanmış ve etrafına bombalar yerleştirilmiştir. Bu sırada Cansız'ın verdiği sürenin de neredeyse sonuna gelinmiştir. Tek kurtarıcı Kadir ise büyük ikilem arasında kalır.

Çarpışma 23. Yeni Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Çarpışma Son Bölüm İzle

Çarpışma 23. Yeni Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Çarpışma Son Bölüm İzle

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title