Haberler

Carmen Souza İstanbul'da

Güncelleme:

Daha önce 2010 yılında ülkemizi ziyaret eden Carmen Souza unutulmaz bir konser için Ghetto'da sahneye çıkıyor.

Cape Verde'li şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen Carmen Souza unutulmaz bir konser için 15 Kasım'da Ghetto'da sahne alacak.

Afri/Jazz türünün başarılı temsilcisi Carmen Souza Lizbon'da doğdu. Profesyonel olarak şarkı söylemeye 17 yaşında Lusophone Gospel Korosu'nda başlayan sanatçı, Funk'tan Soul'a, Jazz'dan dünya müziğine birçok projede yer aldı. İlk canlı performansı, 2005 Temmuz'unda, Reading'teki Womad Festivalinde, BBC3'ün "World On Your Street" programı çerçevesinde olan Carmen Souza, 2006 yılında "Ess E Nha Cabo Verde" isimli ilk albümüyle müzik piyasalarına girdi. Yapımcısı, akıl hocası ve Portekiz'in en iyi basçılarından birisi olan Theo Pas'cal ile tanışan Carmen Souza bu dönemden sonra caz, füzyon ve diğer çağdaş sesler üzerine yoğunlaşarak adeta kendiyi yeniden keşfetti. Çoğunlukla albümlerinde kendi yazdığı şarkıları seslendiren sanatçı; müziği müzik olmanın ötesinde hayatta kendisine verilmiş bir misyon olarak görüyor.

Kendini müzikle ifade eden; Luis Morais, Theo Pas'cal, Ella Fitzgerald, Joe Zawinul, Horace Silver, Keith Jarret, Billie Holiday, Nina Simone ve Etta Jones gibi birçok isimden etkilenerek kendi tarzını yaratan Carmen Souza 15 Kasım Perşembe günü Ghetto'da müzikseverlerle buluşuyor.

Tarih: 15 Kasım 2012, Perşembe

Saat: 21.30

Bilet: 49,50 TL www.biletix.com

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

İstanbul Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title