Haberler

Canlı Yayında Sünnet Suya Düştü!

Oryantal Tanyeli, Perşembe Akşamı Konuk Olduğu Turkmax'taki 'Her Şey Dahil' Programında Evlenmeye Hazırlandığı Yunan Sevgilisi Alex Syroplas'ın 'Sünnet Durumu' Hakkında Açıklayıcı (!) Bilgiler Verdi.

ORYANTAL TANYELİ, PERŞEMBE AKŞAMI KONUK OLDUĞU TURKMAX'TAKİ 'HER ŞEY DAHİL' PROGRAMINDA EVLENMEYE HAZIRLANDIĞI YUNAN SEVGİLİSİ ALEX SYROPLAS'IN 'SÜNNET DURUMU' HAKKINDA AÇIKLAYICI (!) BİLGİLER VERDİ.

İşte 'Her Şey Dahil' programına katılan Tanyeli'nin açıklamaları:

TANYELİ: Can Tanrıyar ile Petek Dinçöz'ün canlı yayında nikahlanmalarından sonra bir sabah programından beni aradılar. Bizimkinin sünnet düğününü canlı yayında gerçekleştirmek istediklerini söylediler. Vallahi diyorum, şaka değil yani... Bir de ünlü sünnetçi Kemal Özkan gazeteyi arayıp, 'Ben sünneti bedava yaparım, sponsor olurum' demiş.

OKTAY KAYNARCA: Artık o işi ihaleye vermek lazım. Kolay değil, senin adam 40 yaşına gelmiş. Kemal Özkan'ın tek başına yapabileceği bir şey değil artık...

TANYELİ: Sabah programı ve sayın Kemal Özkan'dan özür dilerim ama bizimki yıllar önce Kavala'da sünnet olmuş zaten!..

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title