Haberler

Dört yıl önce kaybolan kardeşini arayan ağabey, Müge Anlı'nın programında gözaltına alındı

Güncelleme:

Müge Anlı'nın programında, 4 yıldır kayıp olarak aranan Hasan Kiraz'ın dosyası işlendi. Kaybolmadan önce kaza geçirip engelli kalan şahsa ödenen tazminatın, şahsın ağabeyi tarafından alındığı ortaya çıktı. Ağabey Hüseyin Kiraz, sigorta usulsüzlüğüne karıştığı şüphesiyle canlı yayında gözaltına alındı.

Muğla Dalaman'da 23 yaşındaki Hasan Kiraz, 4 yıl önce esrarengiz bir şekilde kayboldu. Ailesi, araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın programına çıkarak kayıp çocuklarını aradı.

TAZMİNAT PARASINI AĞABEYİ ÇEKMİŞ

Müge Anlı, bu kayıp dosyasıyla ilgili olarak, kaybolmadan kısa bir süre önce trafik kazası geçiren ve engelli kalan Hasan Kiraz'a maddi ve manevi tazminat ödendiğini ortaya çıkardı. Bu tazminatın alınması konusunda sigortacı olduğu söylenen Süheyla ve Niyazi adlı iki şahsın aileye yardımcı olduğu öğrenildi. Asıl dikkat çeken nokta ise Hasan Kiraz'ın kaybolduktan sonra paranın, ağabeyi Hüseyin Kiraz tarafından çekilmesi ve Niyazi adlı şahsa para vermesi oldu.

14 KİŞİ SİGORTA USULSÜZLÜĞÜNDEN GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan Müge Anlı; Sakarya Emniyeti'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyonla Niyazi ve Süheyla adlı şahısların da aralarında bulunduğu 14 şahsın organize şekilde sigorta usulsüzlüğüne karışma iddiasıyla gözaltına alındığını duyurmuştu.

"ŞEBEKEYLE NE BAĞLANTISI VAR, ARAŞTIRILACAK"

Bugün de Hasan Kiraz'ın ailesi, Müge Anlı'nın canlı yayınındaydı. Gözaltının detaylarını aktaran Müge Anlı; "Niyazi, sigorta usulsüzlüğü ile ilgili teknik takibe takıldı. Üstelik yaptığı konuşmalar sırasında Hasan Kiraz'ın kaybından da bahsediyordu. Şimdi Hasan Kiraz'ın kaybıyla, Niyazi Demiröz'ün karışmış olduğu şebekenin ne bağlantısı var, o araştırılıyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hasan Kiraz Müge Anlı Dalaman Muğla 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

GARIBAN:

polis oturup bu programı izliyor herhalde suçlular hazır geliyor itiraf falan

21
1
yanıtYanıtla
ELİF:

izleyiciler ihbar ediyor, ihbar üzerine geliyorlar.

yanıt6
yanıt2
)):

bu da yeni moda polis canlı yayında tvye çıkıyor ve gözaltı kararını uyguluyor. Program bitsin al şov neden

18
3
yanıtYanıtla
wolvirine:

devlet dururken cok sacma program

8
11
yanıtYanıtla
Cem:

Devletin Yapmadığını Bu Kadının Yapması Çok Saçma Değil Mi :)

yanıt5
yanıt0
devlet:

yazıklar olsun emniyet güçlerini yargıyı düşürdüğü duruma bakarmısın müge devletten güçlü oldugunu kanıtladın bir kez daha. . .

12
5
yanıtYanıtla
xLi:

Sana yazıklar olsun kimseye değil

yanıt1
yanıt0
MUSTAFA:

ŞU KADININ OTURDUĞU YERDEN ÇÖZDÜĞÜ SUÇLARIN YARISINI KARAKOLLAR ÇÖZEMEMİŞTİR.

8
9
yanıtYanıtla
Adalet:

Vaybe demek Anlı her Şeyi çözuyormuş.Devletin savcılarında iş yok.sıkıysa Merhum Yazıcıoğlu olayını da çözsün bakalım.ama iki Yazıcıoğlu nu..yağ olmuş 80 tl nerdesin Anlı hırsızlık var işte hadi gel hakkından.

12
4
yanıtYanıtla
Zehra:

Bu Müge anlı sayesinde bir çok olay aydınlandı kadın herşeyi çözüyor helal olsun alkışlıyorum.??

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title