Haberler

Çankırıspor Başkanı, Küme Düşmesi Kesinleşen Takımı Ligden Çekti

Güncelleme:

Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali, Spor Toto 3. Lig 2. Grup'tan düşmesi kesinleşen takımı, bitime 4 hafta kala ligden çekti.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 11 puanla son sırada yer alan ve küme düşmesi kesinleşen Çankırıspor, sezonun bitmesine 4 hafta kala ligden çekildi.

Geçtiğimiz pazar günü Payas Belediyespor ile oynaması gereken karşılaşmaya çıkmayan mavi beyaz kırmızılı kulübün başkanı Sevda Karaali, bundan sonraki maçlara da çıkmayacaklarını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdiklerini söyledi.

"AİT OLDUĞUMUZ YERE DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUM"

Aynı zamanda Türkiye'nin tek kadın kulüp başkanı olan Karaali, bu durumun Çankırıspor için kötü gibi görünmesine rağmen kulübün yeniden yapılanması için bir fırsat olabileceğini belirtti. Sevda Karaali, "Ligden düştüğümüz için çok üzgünüz. Ama mücadelemizi yeni bir heyecanla BAL'da (Bölgesel Amatör Lig) sürdürüp yeniden ait olduğumuz yere döneceğimize inanıyorum" dedi.

HAZİRAN AYINDA SEÇİM YAPILACAK

Kişisel Twitter hesabından kulübün geleceği ile ilgili açıklamalarda bulunan Karaali, haziran ayında genel kurula giderek yeni bir yönetim kurulu oluşturacaklarını da bildirdi.

Kongrede gelecek sezonla ilgili planlamayı yapacaklarını belirten Başkan Karaali, daha sonra Çankırı'da geniş çaplı bir toplantı düzenleyerek Çankırıspor'un geleceğini tartışacaklarını belirtti.

1993'TE KURULDU

1993 yılında Çankırı Belediyespor adıyla kurulan kulüp, 1996 yılında 3'üncü lige, 2000 yılında da Türkiye 2'nci ligine yükseldi. 2'nci ligde yaklaşık 14 yıl mücadele eden Çankırı Belediyespor, 2009-2010 sezonundan itibaren Çankırıspor ismi ile ligde mücadele ederken tesisleşme anlamında büyük hamleler yaptı, kulüp buna rağmen amatör liglere düştü.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Çankırı Belediyespor Karaali Payas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (17)

mehmet:

işi ehline verin kadından anaokulu hocası olur psikoloj olur rehber hocası olur avukat olur. Asker olmaz futbolcu olmaz ftubollla alakalı birşey olmaz

182
2
yanıtYanıtla
BetFatherMobil-IOS:

takımı mahvettin, defol git kadın!

41
1
yanıtYanıtla
metehan:

karıdan yönetici olmaz olursa böyle olur.

25
1
yanıtYanıtla
SAMSUNSPORLU:

ÇOK ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN DÜŞMESİNİ HİÇ İSTEMEZDİM. . BEN BU TAKIMI TAKİP EDİYORDUM VE DESTEKLİYORDUM. ÇÜNKİ OĞLUMDA ORADA ÜNİVERSİTEDE OKUDUĞU İÇİN AYNI ZAMANDA ÇANKIRISPORLA GÖNÜL BAĞIM VARDI. . İNŞALLAH BAŞKAN BİR DAHAKİ SENEYE GÜÇLENEREK YÜKSELİR. . . . . . . .

3
5
yanıtYanıtla
Yanlış:

Çok yanlış bi şey. Kalan maçlarda oynayacağı takımlar 3-0''lık hükmen galibiyet sayesinde başka takımların ligden düşmesine sebep olabilir. Veya play-off''a katılmalarını engelleyebilir. Bu kadar düz mantıkla hareket edilemez. O zaman tüm ligden düşmesi önceden kesinleşmiş takımlar ligden çekilsin?

7
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

2002-2003-2004 YILLARINDA ÜNİVERSİTEDE OKURKEN MAÇLARINA GİDERDİK. ÇANKIRI''YA SELAM OLSUN. . (KASTAMONULU)

7
0
yanıtYanıtla
cihan alioğluMobil-ANDROID:

üniversiteyi çankırıda okudum o dönem 2. ligdeydi maçınada gittim birkaç tane çok üzüldüm 2. ligde bunca semt takımları varken güzel bir şehir takımının amatöre düşmesi çok üzdü beni.

6
0
yanıtYanıtla
garaMobil-ANDROID:

başkanım sizin göğüsleriniz nerde

1
5
yanıtYanıtla
DoganMobil-IOS:

Cankiri spor yuzumuzu ne zaman agartacaksiniz ekmegi az yiyin biraz

5
1
yanıtYanıtla
hadis:

işi ehline veriniz

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title