Haberler

Cani Koca, Eşini Önce Boğmuş Sonra Ağzına Tuz Ruhu Dökmüş

Güncelleme:

Kıbrıs'taki cinayetin sır perdesi aralandı. Eşini öldüren cani koca, 'az ceza alır' diye oğluna suçu üstlendirdi. DNA raporu ile gerçek ortaya çıktı. Cinayet zanlısı kocanın eşini öldürdükten sonra eşinin yüzüne ve ağzına tuz ruhu döktüğü tespit edildi.

Yıllar önce Mersin'den Kıbrıs'a taşınan çiftin arasındaki süregelen tartışmaların sonucunda genç kadın kocası tarafından vahşice öldürüldüğü tespit edili. Eşini öldüren kocanın önce polis arayarak hırsızlık izlenimi vermeye çalıştığı daha sonra da suçu az ceza alır diye oğluna yıkmaya çalıştığı öğrenildi. Ancak gelen DNA raporu ile gerçek ortaya çıktı. Cinayet zanlısı kocanın eşini öldürdükten sonra eşini yüzüne ve ağzına tuz ruhu döktüğü de tespit edildi.

ÖNCE BOĞDU, SONRA TUZ RUHU DÖKTÜ

Cinayet sonrası polisi arayan eşi Levent Sorver, eve geldiğinde eşini evin dolabında ölü bulduğunu söyledi. Olay yerine gelen polisin incelemesinde de boynunda morluklar olan genç kadının, önce boğulup ardından ağzına ve yüzüne tuz ruhu döküldüğü belirlendi. Vatan gazetesinde yer alan habere göre; polise ifade veren Levent Sorver ise eşinin ziynet eşyalarının evde olmadığını belirterek, cinayetin hırsızlık amacıyla işlenmiş olabileceğini belirtti. Ancak bir süre sonra çiftin komşuları, öldürülen kadının sürekli eşi ile tartıştığını, Levent Sorver'in de zaman zaman evi terk ettiğini polise ihbar ettiler.

ANNESİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Bunun üzerine polisin şüphesi Levent Sorver üzerinde yoğunlaştı. Polisin, kocayı şüpheli görmesiyle ilginç bir gelişme yaşandı. Çiftin 17 yaşındaki oğlu polise giderek annesini kendisinin öldürdüğünü söyledi. Ancak geçtiğimiz günlerde Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporla Zehra Sorver'in tırnaklarında ve boğazında eşi Levent Sorver'in DNA kalıntılarına ulaşıldı belirlendi. Rapora göre eşini boğarak öldüren cani kocanın, daha sonra tuz ruhunu eşinin ağzına ve vücuduna döktüğü tespit edildi.

KATİL, CANİ KOCA ÇIKTI

Dün görülen karar duruşmasında da raporu dikkate alan Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi, eşi ile telefonda 8 dakika boyunca tartıştıktan sonra eve gelip eşini öldürdüğü tespit edilen Levent Sorver'e 35 yıl hapis cezası verilmesine hükmetti. Cinayeti karartmak için babasına yardım edip, yalan beyanda bulunan oğlu Mehmet Sorver'e ise cinayet işlendiği dönemde yaşı 17 olduğu için 14 ay hapis cezası verilmesine karar verdi. Ailenin ise Mersin'den KKTC'ye yıllar önce göç ettiği belirlendi.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Kıbrıs 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (17)

HARUN:

Kadın ne yaptı Allah bilir. . kimse durduk yere kavgayı bu dereceye getirmez.

3
28
yanıtYanıtla
İzmir’li İsmet:

imansızlık ve vicdansızlık kadar kötü birşey yoktur:(((

17
13
yanıtYanıtla
Trakyalı:

Aynen doğrudur İsmet.gemelislik dahada kötüdür.

yanıt1
yanıt4
:

bu dedikleriniz arabın palavralarıdır boş laflar asıl iman vicdan ve insanlık arabın terk etmekten gecer

yanıt2
yanıt6
Z RAPORU:

yobaz M Kemal olmasa en yakının arabın peşinden giden bi yobazın beşinci karısı olup sen kimden oldunu bilmezdin.

yanıt18
yanıt15
Kayserili:

Z RAPORU: imansizlaz kendini gösterir oldu. He bre cahil meymenetziz avanaklar inancin, vicdanin ve imanin arabla veya baska irkla ne baglantisi var? Anlasilan senin derdin islam dini, bilesinki: ''Müslüman müslümanin kardesidir'' Fakat senin gibiler nerden bilsin bu cümlenin manasini. Renginizin ne oldugunu acikca belli ediyorsunuz.

yanıt1
yanıt1
MIZRAK:

Şu orta cağdan kalma rezil evlilik kurumu ortadan kalksa kadınlar ózgürlügüne kavuşur böyle erkek arap egemenliğindeki sorun cözülür

8
8
yanıtYanıtla
hakan gardas:

Insanlar husrandadir, ancak bunlar müstesna; Iman edenler, salih amel isleyenler, birbirine hakki ve sabri tavsiye edenler. (Asr suresi)

13
2
yanıtYanıtla
tek kurtuluş islam:

amin inşallah

yanıt3
yanıt1
HARUN:

Aralarında ne geçti bilmiyoruz yanlarında olsak bile anlayamayız kim haklı kim haksız her olayın öncesi de vardır. Öldürmek çözüm değil. Allah her şeyi hakkıyla bilen ve hikmet sahibidir. Allah cümlemizi affetsin.

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title