Haberler

2 Cani Genç Kadına Tecavüz Edip Diri Diri Yaktı, Yanan Arabanın Önünde Selfie Çekti

Güncelleme:

İngiliz genç kadını iş görüşmesi için eve çağıran adam, arkadaşı ile beraber kadına tecavüz etti. Daha sonra kadını arabasına taşıyıp diri diri yakan ikili, bir de aracın önünde selfie çekti.

İngiltere'ye 2010 yılında gelen, kardeşlerinin çalıştırdığı güzellik salonununda çalışmasının yanı sıra ülkeye gelen mültecilere ev bulmak için de gönüllü olarak yardımcı olan Vietnam'lı Quuen Ngoc Nguyen, emlak işi için kendisini evine çağıran 39 yaşındaki Stephen Unwin'in evine gitti. Genç kadın burada tecavüz uğradı.

TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRDÜLER

Tecavüzü daha önce 50 yaşındaki arkadaşı William McFall ile planlayan Stephen, 29 yaşındaki kadına arkadaşı ile beraber tecavüz ettikten sonra öldürdü. Genç kadından haber alamayan ailesi durumu polise bildirdi.

TELEFON KAYITLARINDAN BULDULAR

16 Ağustos tarihinde vatandaşlar, Blackpool yolunda yol kenarında bulunan bir aracın yandığını itfaiyeye haber verdi. Aracın içinde genç bir kadının yanmış cesedi bulundu. Telefon kayıtlarından yola çıkan polis, Stephen ve William'ı göz altına aldı.

KREDİ KARTLARINI DA ÇALDILAR

Güvenlik kamerası görüntülerinde, iki adamın kadının arabasını ateşe vermeden genç kadının cesedini battaniyeye sarıp aracına taşıdıkları görüldü. İkilinin kadından zorla kredi kartı bilgilerini alarak alışveriş yaptıkları da belirtildi.

DİRİ DİRİ YAKIP SELFIE ÇEKTİLER

Olaydan sonra yapılan incelemede, kadının arabaya taşınırken henüz yaşadığı ve arabada canlı yanarken iki adamın selfie çektikleri ortaya çıktı. Zanlılar mahkemede bir birlerinin suçladı. İki adam cinayeti kabul etmezlerken mahkemenin devam ettiği açıklandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Vietnam Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

Arif:

İmamnsızlığımızın sonu. Allahım bize akıl verrrrr.

40
4
yanıtYanıtla
misafir:

allah sizi kahretsin

38
0
yanıtYanıtla
cosmos:

böyle kadının ayağının altı öpülür kurban olun onun tüm vücut kıllarına

2
28
yanıtYanıtla
Biri:

Yok bu kez Şanlıurfa

11
13
yanıtYanıtla
İsim yok:

Allah dünyanın başına inşallah bir felaket verirde insanoğlu kimin büyük olduğunu birkez daha anlar uslanır.

20
1
yanıtYanıtla
Sedat:

Yazık Dünya nere gidiyor insanlar vahşileşiyor Vahşi doğadaki Hayvanlar ise Merhametleşiyorq

20
0
yanıtYanıtla
sedatefendi:

kiyamete gidiyor dünya

yanıt0
yanıt0
Ahmet:

Kısasa kısas en güzel adalet biçimidir bence!

15
1
yanıtYanıtla
Adamindibi:

Bu kadin biraz fazla cekik gozlu degilmi bir ingiliz icin. Asyali hookerlara benziyor sanki .

0
14
yanıtYanıtla
aydın:

kadın vietnamlıymış okumadan yorum yapmayın

yanıt12
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title