Haberler

Can Yaman'a kadın hayranından şaşırtan suçlama: Beni dövüp mekandan attırdı

Oyuncu Can Yaman'ın bir gece kulübünde kendisiyle fotoğraf çektirdikten sonra masasına döndükten sonra video çeken bir kadın hayranını önce mekandan kovdurtmak istediği sonra da darp ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Son zamanda yaptığı libido çıkışıyla gündemden düşmeyen yakışıklı oyuncu Ortaköy'deki bir mekanda kadın hayranıyla tartıştı. Gizli gizli görüntülendiğini sanan oyuncu önce kadını mekandan kovdurtmak istedi sonra da darp etti. Olay sonrası karakola giden genç kadın ise oyuncudan şikayetçi oldu.

KADIN HAYRANINDAN RAHATSIZ OLDU

Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre, ünlü oyuncu Can Yaman, 22 Kasım günü Ortaköy'de bulunan lüks bir mekana gitti. İddiaya göre aynı yerde bulunan Çiğdem Gökaşan isimli genç kadın, Yaman'ı görünce onunla fotoğraf çektirmek istedi. Genç kadının teklifini kabul eden oyuncu, fotoğraf çektirirken kendisine fazla sarılan hayranından rahatsız oldu ve genç kadının elini ensesinden atarak onu kendisinden uzaklaştırdı.

Can Yaman'a kadın hayranından şaşırtan suçlama: Beni dövüp mekandan attırdı

ELİNİ TUTUP KIVIRDI

Kendi masasına dönen genç kadın, bu kez eğlenirken video çekmeye başladı. Kendisini görüntülediğini sanan Yaman, bu durumdan da rahatsız oldu. Bir süre sonra Gökaşan'ın masasına gelen iki görevli, genç kadını ve arkadaşlarını mekandan çıkmaları için uyardı. Genç kadın, Yaman'ın yanına giderek "Sizi biz ünlü ettik. Şimdi mekandan mı attırıyorsun?" diyerek sitem ederken Yaman, genç kadının elini tutup kıvırdı. Olay sonrası karakola giderek şikayetçi olan Gökaşan'ın ihbarı sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Magazin

Dilek Yaman Can Yaman Genç Haberler

500

Yorumlar (35)

LİBİDOLULEBLEBİ:

Doğru mu bilmem iftirada olabilir. Ama biz birilerini şımarttıkca kaçınılmaz sonumuz bu.

18
2
yanıtYanıtla
cavit kuala:

eeeeyy can yaman sen kimsin !

13
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın.:

Ulan ne fesat adamlarsınız. Brad Pitt''e ayılır bayılırsınız, Türk olunca zorunuza gidiyor. Olm adam hepinizden erkek, çekemediğinizden , fesatlığınızdan kuduruyorsunuz!!!

yanıt2
yanıt19
İziiiiii Dortmund:

Buda biraz ilgi görünce kendisini birsey zannetmeye basladı!!!

16
2
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Sen kimsin arkadaş bu kadar hava kibir kendini ne zannediyorsun? Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllardır zirvedeler en iyi jönler onlarda böyle sayğısızlık ukalalık görmedik, senin gibiler çok geldi geçti saman alevi gibi parlayıp bir anda sönüp gidersin, sadece halka karşı samimi ve sayğılı olanlar zirvede kalır senin gibiler ise yok olmaya mahkumdur.

14
3
yanıtYanıtla
ZENGOY DEMET KURT:

Zengin ama çok zengin sen anlamassın piskolojiyi ezik fakir

yanıt1
yanıt6
D.paşalı:

Zengoy Demet Kurt Çok şükür fakir sayılmam ama olsamda bu utanılacak bir şey değil, yeter ki seviyesiz olmasın insan.

yanıt6
yanıt1
üzgün:

şu magazin haberlerinden nefret ediyorum

9
4
yanıtYanıtla
Mert:

O zaman niye burdasın

yanıt7
yanıt5
beyinsiz savar:

beyin yok normaldir.

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title