Haberler

Can Dündar'a Yapılan Saldırıya İlk Tepkiler Sosyal Medyadan Geldi

Güncelleme:

Gazeteci Can Dündar'a adliye binasında yapılan silahlı saldırıya birçok gazeteci ve siyasetçiden ilk tepkilerini sosyal medyadan verdi. Saldırgan için "Yeni Ogün Samast" yorumları yapıldı.

MİT TIR'ları soruşturmasında yargılanan Gazeteci Can Dündar'a mahkemenin karar için ara verildiği sırada Murat Şahin adındaki saldırgan tarafından silahlı saldırı yapıldı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Silahlı saldırının hemen ardından birçok gazeteci ve siyasetçi ilk tepkilerini sosyal medyadan verdiler.

İşte o tepkilerden bazıları:

İsmail Kucukkaya _Durmaksızın Ogün Samastlar üreten bir iklim. Geçmiş olsun Can Dündar, geçmiş olsun Yağız Şenkal, geçmiş olsun Türkiyem.

Ege Dündar _ Babam Istanbul'da adliye binası dışında saldırıya uğradı. Silahlı adamı etkisiz. Babam güvende

Ece Temelkuran_Geçmiş olsun canım. Annene de helal olsun.

"CESARET BUDUR İŞTE"

İrfan Değirmenci_Can Dündar'a ve NTV muhabiri Yavuz Şenkal'a geçmiş olsun.Kamera önündeki soğukkanlı saldırı, gözdağı ise evet hepimiz Can Dündar'ız, buradayız

Cüneyt Özdemir_Can Dündar'a bu saldırı Türkiye'de artık hiçbir gazetecinin can güvenliği kalmadığının da açık bir göstergesi. Geçmiş olsun. Can Dündar'a saldırı anında saldırgana ilk müdahaleyi eşi Dilek Dündar ve avukatı yapıyor.Dilek adamın yakasına yapışıyor.Cesaret budur işte

Ahmet Ümit_Can Dündar'a silahlı saldırı düzenlenmiş. Mahkeme işe yaramayınca tetikçiler devreye sokuluyor demek. Başaramayacaksınız!

Eren Erdem _Yarattığınız bu ruh halinden memnun musunuz?
Nefretle beslediğiniz zavallılar, vatan haini diye hönkürerek tetik çekiyor artık!

"ALLAH KORUDU"

Kemal Kılıçdaroğlu_Nefret söylemleri ile işini yapan gazetecileri hedef gösterenler, Can Dündar'a yapılan saldırının sorumlusudur. Geçmiş olsun Can Dündar.

Muharrem İNCE _Hedef gösterenleri biliyoruz. Geçmiş olsun Can Dündar, geçmiş olsun Yağız Şenkal

Ece Temelkuran_ Dilek Dündar, tetikçiyi yakasından tutmuş. Dilek gibi insanlara adam yakalatan bir düzen.

Fatih Tezcan_Can Dündar'a saldırı tiyatrosunda hafif yaralanan NTV Muhabiri Yağız Şenkal'a geçmiş olsun.

TARIK TOROS_Can Dündar, Adliye'de silahlı saldırıya uğramış, yara almamış. Saldırgan gözaltında.. Büyük geçmiş olsun, Allah korudu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ege Dündar Can Dündar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

CadıMobil-IOS:

Recebin işidir

9
11
yanıtYanıtla
CHPKK:

. . . . . TAM KOMEDİ. . . . . . . . . . SENARYOYU KEMAL Mİ YAZDI :)))))

7
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HAİN KENDİNİ KURTARMAK İÇİN ROL YAPIYOR, YAZIN BİR TARAFA

8
3
yanıtYanıtla
Taraftar:

Adamlar cok kotu oyuncu. Birini oldurmek isteyen boylemi ateş eder. Mudahale yok. Kurgu olmasa orada 5 kişiyi öldürurdü en azindan. Yarali bile seken kurşundan. Gülünecek olay. Kahraman olmaya çaliştı. Senaryo iyi yazilmadi. Yazik yazik.

10
0
yanıtYanıtla
HEPİMİZ DÜNDARIZ HEPİMİZ HIRANTIZ.:

SENDEN KORKMUYORUZ EYYY FAŞİZM. DEVRİMİN TOKATI İNECEK SURATINIZA AZ KALDI. . .

6
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

2 dakika bile sürmüyorki tiyatro sahnesi çok iyi oynadılar rollerini

7
3
yanıtYanıtla
Biat mi asla!:

Yazik degil mi su kadina ve adamin cocuklarina. . Önce hapse attilar simdide ölumle gözdagi veriyorlar. . Yok kardesim ak partiye oy yok. . Ben böyle alikiran baskesen bir hukumet istemiyorum. . Benim cocuklarim yasayacak bu ulkede ben öldukten sonra. . Benim cocuklarimin gelecegi icin size oy moy yok. . Nokta. .

5
4
yanıtYanıtla
ENSENİZDEYİZ:

SAYFAYA TÜM GÜCÜ İLE TOPLANMIŞ ÇAPULCU ÜÇ KURUŞLUK AK TROL SOYTARILARI. . . . _

7
2
yanıtYanıtla
GAMZE:

TUM ALLAHIN SATILMIS YALAKA YOBAZLARI BU SITEDELER, KOR CAHILLER

5
2
yanıtYanıtla
Tiffffiiiii BU Zihniyete:

DDG - DEVLETIN DERIN GÜCLERI !!!! KORKUTMAK AMACIYLA YERE SIKMISLAR ! ISTESE KENDISINI HEDEF ALABILIRDI. DEMEKKI SENARYO ÖYLE YAZILMIS !!!

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title