Haberler

Çamlıdere Doğa ve Hayvan Müzesi Ziyaretçilerin Yoğun İlgisini Çekiyor

Ankara’nın Çamlıdere ilçesinde bulunan Doğa ve Hayvan Müzesi ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor.

Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde bulunan Doğa ve Hayvan Müzesi ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor.

Günümüzde nesli tükenmek üzere olan hayvanları gelecek nesillere taşımak, doğa ve hayvan bilincini sağlamak amacıyla kurulan Çamlıdere Doğa ve Hayvan Müzesi, ilçeye gelen ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor. Çamlıdere coğrafyası ve bu coğrafya üzerinde yaşayan yabani hayvanların doğal vefatlar sonucu veya hayvanat bahçelerindeki vefatlar sonucunda Çamlıdere Belediyesi tarafından oluşturulan müze, yaban hayvanlarının doğa içerisindeki yaşam biçimlerini sergiliyor.

Müzeyi ziyaret eden Nurcan Çark, "Bartın'dan geliyoruz. Hem Semerkandi'ye geldik hem Kızılcahamam'a. Bir de böyle bir yer açılmış. Çok güzel olmuş, ziyarete geldik. Belediye başkanının eline, emeğine sağlık. Herkes gelip görmeli. Yakın civardakiler değil bence uzaktakiler de gelip görmeli" ifadelerini kullandı.

Doğa ve Hayvan Müzesi'nin hemen yanında Terazi Müzesi de bulunuyor. Geçmişin izlerini taşıyan Terazi Müzesi ziyaretçilerine adeta zamanda yolculuk yaptırıyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çamlıdere Ankara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title