Haberler

Husumetli 3 kişi, kadın çağırdıkları günlük kiralık dairede karşılaşınca silahlar konuştu

Güncelleme:

Beyoğlu'nda iki arkadaş, daha önceden tanıdıkları iki kadınla gece eğlenmek için bir dairede buluştu. Kadınlardan birinin, habersizce anlaşarak eve davet ettiği üçüncü kişi, iki arkadaşın husumetlisi çıktı. Binada çıkan silahlı kavgada, sonradan gelen şahıs bacağından vurulduktan sonra kendini 6 metre yükseklikten aşağı attı.

İstanbul Beyoğlu'nda, eğlenmek için iki kadınla ayrı ayrı anlaşan aralarında husumet bulunduğu öğrenilen 3 kişi, aynı dairede karşılaştı. Binanın ikinci katında bulunan dairede çıkan silahlı kavgada eve sonradan gelen şahıs, sol bacağından vuruldu. Yaralanan şahıs, can havliyle kendini camdan aşağı attı. 6 metre yükseklikten düşerek ayağını kıran kişiyi sokak ortasında döven saldırganlar daha sonra yaralıyı da yanlarına alarak otomobille kaçtı.

HUSUMETLİ 3 KİŞİ AYNI DAİREDE KARŞILAŞTI

Olay, Tophane Müeyyedzade Mahallesi Hoca Ali Paşa Aralığı Sokak'ta dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, göre, ismi henüz öğrenilemeyen iki arkadaş, daha önceden tanıdıkları bir kadınla gece eğlenmek için anlaştı. Bir binanın 2'nci katında kiraladıkları dairede anlaştıkları kadın ve arkadaşıyla buluşan kişiler, eğlence amaçlı hazırlık yaparken, eve ismi henüz öğrenilemeyen bir erkek daha geldi.

Husumetli 3 kişi, kadın çağırdıkları günlük kiralık dairede karşılaşınca silahlar konuştu

YARALIYI DA ALIP KAÇTILAR

Diğer kadının, arkadaşından habersizce anlaşarak eve davet ettiği kişinin, evdeki iki erkekle husumetli olduğunun ortaya çıkması üzerine kavga çıktı. Kavga sırasında, sonradan eve gelen kişi tabancayla sol ayağından vuruldu. Can havliyle pencereye koşan yaralı, kendini aşağı attı. Yaklaşık 6 metre yükseklikten düşerek ayağını da kıran yaralı yerde otururken, aşağı inen saldırganlar tarafından sokak ortasında dövüldü. Silah sesini duyarak dışarı çıkan mahallelinin müdahale etmesi üzerine, iki saldırgan yaralıyı da yanlarına alarak bir otomobille kaçtı.

Aralarında husumet bulunan 3 kişi, eğlenmek için kiraladıkları dairede karşılaştı

İKİ KADIN GÖZALTINA ALINDI

Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Daire içinde ve sokakta inceleme yapan polis, eşkali belirlenen saldırganların yakalanması için çalışmalara başladı. Yapılan incelemelerin tamamlanmasının ardından ismi henüz öğrenilemeyen iki kadın, ifadelerinin alınması için polis merkezine götürüldü. Kadınlar, polis aracına bindirilirken kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına küfür ederek, parmaklarıyla işaret yaptı.

Husumetli 3 kişi, kadın çağırdıkları günlük kiralık dairede karşılaşınca silahlar konuştu

CAMDAN ATLADIKTAN SONRA YARDIM İSTEDİ

Öte yandan yaklaşık 6 metre yükseklikten düşerek ayağını da kıran yaralı yerde otururken görüntüleri ortaya çıktı. Yaralı kişi çevredekilerden sağlık ekiplerine haber vermesini istiyor. Görüntülerin devamında kendisini darp eden şüphelilerden biri yanına geliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beyoğlu kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

O KADAR AKLIM VAR:

Neymiş efenim, üçüncü kadın adamı habersiz getirmişmiş diğer adamların üstüne, bak sen ya, biz de inandık. Tesadüflere bak ki sözüm ona habersiz götürüyor daireye, o iki adamda da tabanca var adamı vurduklarıyla kalmayıp üstüne üstlük yaralanıp pencereden atlayan adamı aşağıda darp edip otomobile bindirip götürüyorlar. Az buçuk aklı olan bir insan buram buram ortada bir tezgah olduğunu sezinler...

12
0
yanıtYanıtla
mühendis:

artık yemiyoruz bunları başka şeyler deneyin bakalım yermiyiz

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title