Haberler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Biz tepeden bakan siyasetçiler değiliz, sizlerin arasındayız" dedi.

Çelik, partisince Viranşehir ilçesinde düzenlenen mitingde, bölgede çeşitli sıkıntıların yaşandığı, sorunların çözümü konusunda büyük çaba harcadıklarını söyledi.

Bölgede yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Çelik, Viranşehir'e en büyük yatırımı eğitim ve sanayi anlamında yaptıklarını, son iki yılda 30 okulun temelinin atıldığını ifade etti.

İlçede elektrik kesintisinin sık yaşandığını ve bu olumsuzluğun farkında olduklarını vurgulayan Çelik, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımızın şu anda mağdur olmaması için biliyorsunuz desteklemelerden elektrik parasının kesilmesi ile ilgili Bakanlar Kurulu kararı çıkardık. Seçim biter bitmez, Ankara'ya döner dönmez Başbakanımız başkanlığında dönüm hesabı mı, trafo hesabı mı, çiftçinin ödeyebileceği miktar ne ise onun üzerinde anlaşmayı yapacağız. Onun için buradan rastgele konuşanlara siz 'karnımız tok' deyin. Tarımsal destek 2002 yılında 16 trilyondu. Şimdi ne kadar biliyor musunuz; 62 trilyon. 16 nere 62 nere. 116 köyün 94'ünde arazi tapulaştırması gerçekleştirdik. Birkaç köyde sorun çıktı. Geldik sizlerle konuştuk hallettik. Biz tepeden bakan siyasetçiler değiliz, sizlerin arasındayız."

Çelik, konuşmasının ardından beraberindeki AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Kasım Gülpınar, Abdulkerim Gök, Mehmet Akyürek ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç'le esnafı ziyaret etti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Güncel

Faruk Çelik Viranşehir Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Erdenizerdeniz@icloud.com:

Bu hırsızların arasında deyilmiydi yaaaa

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title