Haberler

Çağlayan, Piknikçileri Ziyaret Etti

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İznik Gölü Sahili ve Yeni Sölöz Ayazma Mevkinde piknik yapan vatandaşları ziyaret etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İznik Gölü Sahili ve Yeni Sölöz Ayazma Mevkinde piknik yapan vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Çağlayan, piknikçilerin ikramlarından tattı, onların sıkıntılarını dinledi.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan hafta sonu Yeni Sölöz Mahallesi Ayazma Mevkindeki piknikçileri ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden ve onların sorunlarını dinleyen Neşet Çağlayan daha sonra Çamlık Tesislerinde Piknik Şöleni yapan Orhangazi Artvinliler Derneği'nin etkinliğini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla tek tek sohbet eden Neşet Çağlayan, çalan davul zurna eşliğinde Artvinlilerle birlikte Atabarı oynadı. Çağlayan daha sonra Çamlık tesisleri ve Gedelek'te düzenlenen piknik şölenlerine de katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Çağlayan Orhangazi İznik Sölöz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title