Haberler

Çağla Şıkel, aşık olabileceği erkeğin özelliklerini sıraladı

Güncelleme:

Güzel sunucu Çağla Şıkel, katıldığı bir televizyon programında aşık olabileceği erkeğin özelliklerini sıraladı. Şıkel, "Kendi ayaklarının üzerinde durabilen başarılı insana aşık oluyorum. Çalışan üreten ve kendini geliştiren insanı seviyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Global ekranlarında yayınlanan " Jülide Ateş'le 40" programının bu haftaki konuğu güzel sunucu Çağla Şıkel oldu. Özel hayatından kariyerine kadar birçok konu hakkında açıklamalarda bulunan Çağla Şıkel, aşık olabileceği erkeği de tarif etti.

"BAŞARILI İNSANA AŞIK OLUYORUM"

Hayatına girecek kişinin "Magazinde görünmeyelim" gibi bir sıkıntısının olmaması gerektiğini söyleyen Şıkel, "Kendi ayaklarının üzerinde durabilen başarılı insana aşık oluyorum. Çok net bir bilgi. Yaptığı işin en iyisini yapan, çalışan üreten ve kendini geliştiren, bilmediği bir konu hakkında yaşına başına bakmadan araştırma yapmaktan utanmayan adamı seviyorum. Dolayısıyla da her şeyi yapabileceğim adam bir gün karşıma çıkarsa, bence o da benim hayatıma girmekten gocunmaz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jülide Ateş Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

ASLI:

BENİM İÇİN DİNLERE İNANMAMASI ÖNEMLİ. DİNLERE İNANAN İNSANLAR BATIL İNANÇLI OLUYOR ONUDA HİÇ SEVMEM. BAŞKADA BİLİM VE TEKNOLOJİYE ÖNEM VEREN MODAYI TAKİP EDEN İLERİ GÖRÜŞLÜ GEZİP TOZMAYIN PARTİ YAPIP EĞLENMEYİ HAYATI YAŞAMAYI SEVMELİ.

2
16
yanıtYanıtla
6.FİLO:

ASLI çoğu yorumunda İslam dinine giydirme yapar gibi yorumlar yapıyorsun sana İslam dini var olan tek dindir inananlar kurtuluşa erer inanmayanlar cehennemin şiddetli azabını ancak gidince ve yaşayınca görürler.

yanıt4
yanıt2
Nurettin:

Show başlasın anlatıcaklarımı iyi dinleyin başka kimse size eğitim vermez böyle bedavaya evet söylediklerinizi anlıyorum hadi bunu bilim çözsün

yanıt0
yanıt1
Utrek:

Eş değil iş ortağı arıyor galiba.

10
2
yanıtYanıtla
HIII:

KADIN DOĞRU SÖLEMİŞ ÜRETMAYAN ÇALIŞMAYAN BİRİYLE KİM EVLENİR. ÇALIŞMAYAN BİRİNİN ZATEN BAŞTA KENDİNE SAYGISI YOKTUR. 200. 000 AYLIK KAZANCI OLAN Bİ KADINDAN BAŞKA NE SÖLENMESİ BEKLENEBİLİRDİ Kİ

10
1
yanıtYanıtla
ali:

70 yaşındayım her tarafı güzel olsa ne yazar senin hayatına girecekleri sen kendine köle edersin tabi kölen olacak çok kişi çıkar merak etme

6
1
yanıtYanıtla
KISACASI:

zengin olana . . .

6
0
yanıtYanıtla
Nuriye Ballı:

Paralı bir " Keriz " Bulursan , Bizede Haber Ver..

5
0
yanıtYanıtla
Neva:

Çalışan ,yemek yapabilen,çocuklara bakabilen,(çocuğa baban ne iş yapıyor dendiğinde aşçı diyecek,)namazında niyazinda,içkisi sigarası olmayan ,(cimriligine katlanilacak artık,)biri.

1
3
yanıtYanıtla
lb:

jülide buna 10 basar

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title