Haberler

Çağatay Ulusoy Dizinin Ardından Marmaris'te Sobelendi

Güncelleme:

Kısa süre önce final yapan 'Medcezir' dizisinin Yaman'ı soluğu Marmaris'te aldı. Ulusoy, iki bayan arkadaşıyla koyu bir sohbete daldı.

Ekrana veda eden 'Medcezir' dizisinin Yaman'ı Çağatay Ulusoy, ses getiren final bölümünün ardından soluğu Marmaris'te aldı.

SEZONU AÇTI

'Medcezir' dizisinin 'Yaman'ı Çağatay Ulusoy sezonu Marmaris'te açtı. Dizisinin final yapmasıyla tatile çıkan Ulusoy önceki gün bir otelde görüntülendi.

SERGEN'LE YEMEK YEDİ

Nusret'te Sergen Yalçın ve Cenk Kangöz'le yemek yiyen Ulusoy'un daha sonra plaja inerek iki kadınla koyu bir sohbete daldığı görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağatay Ulusoy Medcezir Marmaris Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (17)

AlmanyamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bunlar ramazan ayinda olduklarini bilmiyorlami valla Almanyadaki müslumanlar Türkiyedeki insanlardan daha Iyi dini görvlerini yerine getiriyorlar ve din manaviyatlarina daha çok sahip çikyorlar şu Türkiye artislerine bakınca içlerinde bi kaçi hariç diğerlerini atin çöpe

24
5
yanıtYanıtla
..mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bunada yakisikli derler!

13
11
yanıtYanıtla
ALİ DEDE:

KISKANMAYIN PARA VAR HUZUR VAR

5
10
yanıtYanıtla
sılho şahinlioluk:

çok önemli bir haber. ya nasıl kaçırdık ne önemli insanlar.

11
1
yanıtYanıtla
asabii:

işin aslı bu haberleri bizler takip ederek onları ünlü yapıyoruz

11
1
yanıtYanıtla
Osmanlı:

Gavurlar bile Ramazana saygılı. Bunlar demekki onlardan daha beter.

12
0
yanıtYanıtla
8TAŞ:

kokainman çağotoy :D

4
1
yanıtYanıtla
betülmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

yakisiklim:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

3
2
yanıtYanıtla
berenmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

coooook yakisiklisin:-):-

2
1
yanıtYanıtla
melis:

ondan nefret ediyorum justin bieber o dan yakışıklı

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title