Haberler

Caddebostan Sahili'nde kırmızı yosunlar, lodos nedeniyle kıyıya vurdu

Güncelleme:

İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olan lodos Caddebostan Sahili'ni kırmızıya bürüdü. Dev dalgalarla birlikte kıyıya vuran kırmızı yosunlar görüntülendi.

Anadolu Yakası'nda öğle saatlerinden itibaren başlayan yağış etkili oldu. Kadıköy Caddebostan Sahili lodos nedeniyle kırmızı yosunlarla kaplandı. Her yıl olduğu gibi yelken kulübü de kırmızı yosunlardan etkilendi.

YAĞIŞLI HAVAYA RAĞMEN KOŞUYA ÇIKTILAR

Sahile vuran dev dalgalar nedeniyle yosunlar kıyı şeridine de ulaştı. Kimi vatandaşlar ise yağışlı havaya rağmen sahilde koşu yaptı.

Lodos nedeniyle kırmızı yosunlar Caddebostan Sahili'nde kıyıya vurdu

Lodos nedeniyle kırmızı yosunlar Caddebostan Sahili'nde kıyıya vurdu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Yakası Caddebostan İstanbul Haberler

500

Yorumlar (6)

hasan:

Bu belediyenin yapacağı iş bukadar olur, buyur işte , heşey çok güzel olacakmış görün.

8
21
yanıtYanıtla
habib:

fırtınanın fıtratında var dalgada vurur yosunda fıtrat meselesi.

yanıt2
yanıt1
MEHMETALİ:

Ben de dedim . Biiiir yıl oldu geleli neden burayı yapmadın dedim , benden önceki yöneticiler yapmış ya dedi!!! HASAN HASAAAAN , bu deniz ilk defa coşmuyor değil mi ? Önceden dalga çıkmıyor muydu ? O, büyük Allah kafanıza İmamoğlu kadar taş atacak neye uğradığınızı şaşıracaksınız .

yanıt1
yanıt1
KARLI DAĞ:

Fırsatcılar duymasın, bu yosunları toplarlar, kuruturlar, covide iyi geliyor bu yosun çayı diye millete okuturlar. Ne ülke be. .

4
0
yanıtYanıtla
KEMAL:

İnsan oraya bir set yapar belediye olarak, önceden önlemini alır, bu nasıl bir hizmet anlayışı, ya birinin canına zarar gelse, ya birinin malına zarar gelse ne olacak. Başı boş hizmetten yoksun bir şehir, yazık çok yazık. . . .

1
2
yanıtYanıtla
İBB:

Hemen, yarın orası yapılıyor KEMAL kardeş , Kardeşimiz istemiş yapmaz mıyız !

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title