Haberler

Büyükşehir'in Yaz Futbol Okulları'na İlgi Büyük

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı tarafından açılan Yaz Futbol Okulları’nın üçüncüsünün kayıtları büyük ilgi görüyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı tarafından açılan Yaz Futbol Okulları'nın üçüncüsünün kayıtları büyük ilgi görüyor. 27 Haziran'da faaliyete başlayacak okullara kayıt yaptırmak isteyen iki çocuk, Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Fahri Durukan'ı ziyaret etti. Çocukların kaydını yapan Durukan, spor malzemelerini de teslim etti.

ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZ, EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün talimatıyla kurulan, Adana'nın yetiştirdiği önemli futbolculardan Tekin İncebaldır koordinasyonunda faaliyet gösteren Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Yaz Okulları'nda yeni dönem kayıtları sürüyor. Futbol okullarında, iyi futbolcudan önce, topluma yararlı, sağlıklı, ahlaklı gençler yetiştirmeyi önemsediklerini belirten Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Fahri Durukan, ülkemizin geleceği olan çocukların en değerli varlıklar olduğunu söyledi.

ANADOLU VE 19 MAHALLERİNDEN İKİ ÇOCUK, DURUKAN'I ZİYARET ETTİ

Durukan, "Adana Büyükşehir Belediyesi olarak çok zor ama bir o kadar da kutsal bir görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Çünkü çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasına, yaz tatillerini verimli geçirmelerine yardımcı oluyoruz. Burada ailelerin ve çocukların bizlere inanıp, güvenmeleri çok önemli. Anadolu Mahallesi ve 19 Mayıs Mahallesi'nden gelip, okulumuza kayıt yaptırmak isteyen iki çocuğumuz, yaptığımız işin önemini bizlere bir kez daha gösterdi. Hüseyin Gün ve Ayaz Berk isimli çocuklarımız, ülke olarak geçtiğimiz zorlu günlerde, birliğin, kaynaşmanın ve sevginin simgesi oldular. Futbol okullarımızın çatısı altında çocuklarımız sadece futbol öğrenmiyorlar. Birbirlerini sevmeyi, birbirlerine saygı duymayı, takım olmayı, ortak değerler doğrultusunda beraber hareket edip, hedefe ulaşmayı, 'ben' değil 'biz' duygusuyla başarıyı ve başarısızlığı paylaşmayı öğreniyorlar. Futbol adı altında çocuklarımız bedenen ve fikren kendilerini geliştirip geleceğe hazırlıyor. Geçen yıl 5 bin 300 çocuğumuza yaz futbol okullarında kurs verdik. Bu yıl ise hedefimiz minimum 7 bin çocuğumuza ulaşmak. Hüseyin Gün ve Ayaz Berk kardeşlerimiz gibi bizlere inanıp, güvenerek futbol okullarımıza kayıt yaptıran yüzlerce çocuğumuza ve ailelerine sonsuz şükranlarımı sunarım" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Sözlü Hüseyin Gün Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title