Haberler

Büyükşehir'den Serdivan'a Yeni Bulvar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Serdivan Belediyesi ile Birlikte Şehre Yeni Bir Bulvar Daha Kazandırıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Serdivan Belediyesi ile birlikte şehre yeni bir bulvar daha kazandırıyor.

Serdivan Beldesi'nin İstiklal Mahallesi'nde, TEM ve D-100'ü yeni yerleşim bölgesine bağlayan duble yol ile Serdivan Bulvarı'nı birbirine bağlayacak bin 500 metrelik yeni bulvarın yapım çalışmalarına başlandı.

Çalışmaları Serdivan Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile birlikte başlatan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, "Yol medeniyet demektir. Şehrimiz yeni bir hizmete daha kavuşuyor" dedi.

Serdivan'ın birçok sorununu halletmiş yepyeni bir ilçe olduğunu söyleyen Başkan Duran, "Serdivan alt yapı, üst yapı ve çevre sorunlarını halletmiş yepyeni bir ilçe. Serdivan'da yapılacak hizmetleri Serdivan Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ile birlikte planlıyoruz. Yeni asfalt sezonunda yapacağımız yeni yollarla bu bölgemiz çok daha güzel olacak. Yeni bulvarın hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi'nin Serdivan'a önemli yatırımlar yaptığını söyleyen Serdivan Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise, yaptığı katkılardan dolayı Başkan Duran'a teşekkür etti.

(İÇ-AK) 09.05.2008 17:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title