Haberler

Büyükşehir Dağıttı Muhtar Yangını Önledi

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesinin ilçe merkezlerine uzak mahallelerin muhtarlarına verdiği yangın söndürme tankerleri ile Ahmetli ilçesi Gökkaya Mahallesi'nde çıkan yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşabilecek yangın olaylarına karşı ilk müdahalenin gecikmeden yapılabilmesi için ilçe merkezlerine uzak mahalle muhtarlarına verilen yangın söndürme tankerleri ile Gökkaya Mahallesi'nde başlayan yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün katıldığı törende, 610 bin liralık yatırım ile alınan 60 yangın söndürme tankeri mahalle muhtarlarına dağıtılmış, bununla ilgili olarak eğitim verilmişti. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından verilen temel yangın bilgisi ve yangın tankerlerinin kullanımına yönelik eğitim büyük bir olayı önledi. Ahmetli ilçesine bağlı Gökkaya Mahallesi Muhtarı Kadir Türker, Pınaraltı mevkiindeki 1 dönümlük alanda başlayan yangına müdahale ederek, yangını büyümeden kontrol altına almayı başardı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen yangın söndürme tankerinin büyük bir olayı önlediğini söyleyen Mahalle Muhtarı Kadir Türker, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gökkaya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title